Skip to main content
Ainekset

Soijarouhe

  • 11 Annos

  • 5 - 6 Min

Allergeenit: Gluteenia, Soijaa

Soijarouhetta voi käyttää jauhelihan sijaan esimerkiksi tacoissa, bolognesekastikkeessa tai lasagnessa. Se sopii hyvin myös täytteeksi piirakoihin tai pizzan päälle sekä antamaan hyvää täyteläistä makua keittoihin. 

Product Info

Valmistus

Paistinpannu

Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla keskilämmöllä. Laita soijarouhe pannulle ja paista 5–6 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

Ainekset

Ainekset: Vedellä turvotettu SOIJAJAUHO (88 %), kasviöljy (auringonkukka, rapsi vaihtelevina osuuksina), vedellä turvotettu VEHNÄPROTEIINI (2 %), maltodekstriini, mallasuute (OHRA), hiivauute, suola, aromi, sipulijauhe, valkosipulijauhe, mausteet, rypälesokeri, kaliumkloridi, sokerikulööri.

Tuotetiedot

Sisältää: Soijaa, gluteenia (vehnää).

Saattaa sisältää: Kananmunaa, seesaminsiemeniä, selleriä, sinappia.

Tarjoiluvinkki

Tarjoa soijarouhe hyvin maustetussa, perinteisessä lasagnessa raikkaan salaatin kera.Servera den veganska färsen i en klassisk lasagne med goda kryddor och lägg till en god grönsallad vid sidan.

Ravintosisältö

Ravintosisältö per 100g Per annos %RI*
Energiaa
634kJ
476kJ
6%
Energiaa
151kcal
113kcal
3%
Rasvaa
3,0 g
2,3 g
3%
josta tyydyttyneitä rasvahappoja
0,4 g
0,3 g
2%
Hiilihydraattia
7,0 g
5,3 g
2%
josta sokeria
4,0 g
3,0 g
3%
Ravintokuitua
8,0 g
6,0 g
Proteiinia
20 g
15 g
30%
Suolaa
0,4 g
0,3 g
5%

*Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/2000kcal)

Spanskinspirerad kikärtsgryta med vegansk färs