Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HYVÄKSI SINULLE JA HYVÄKSI PLANEETALLE

Hälsans Kök

Hälsans Kök - auttaa maailmaa rakastumaan kasviperäiseen ruokaan

Intohimomme kasviperäiseen ruokaan alkoi jo vuonna 1963, kun perustajamme Erik alkoi tutkia kasviperäisen ruoan vaikutusta ihmisen hyvinvointiin. Hän halusi tehdä kasvisperäisen ruokavalion syömisesta helpompaa, ja uskoi vahvasti siihen, että mitä enemmän ihmiset syövät kasviperäistä ruokaa, sen paremmin ympäristömme voi/sitä paremmaksi maailma muuttuu.

Uskomme, että mitä enemmän ihmiset omaksuvat kasviperäistä elämäntyyliä, sitä parempi

Hälsans Kök

Olipa syysi syödä kasvipohjaisesti terveyshyötyjen, eettisten arvojen, henkilökohtaisten mieltymysten tai koska intohimonasi on ympäristön suojelu, olemme valintasi.

KATSO PAKETIN SISÄLLE

Käytämme soijaproteiinia suurimmassa osassa tuotteissamme, koska se on täysiarvoinen proteiininlähde, toisin kuin muut kasviperäiset proteiinit. Tämä tarkoittaa, että soija sisältää kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa, joita kehomme eivät pysty muodostamaan itse ja sen takia niitä pitää saada ruokavaliosta. Monissa tuotteissamme on korkea proteiinitaso, joten voit iloita siitä, että saat sitä kasveista.  Koska käytämme paljon kasviksia ja muita kasviperäisiä raaka-aineita tuotteissamme, monet niistä ovat myös kuidunlähteitä. Eikä meidän tarvitse muistuttaa kuidun tärkeydestä!

Autamme sinua ylläpitämään tasapainoista elämäntyyliä, joka on peräisin kasveista.

TAVOITTEEMME, AJATUKSEMME

Valintamme jättää jalanjäljen. Tämän takia pyrimme parhaaseen tuotteissamme ja pakkauksissamme.

Soijaproteiinimme on peräisin Yhdysvalloista ja Euroopasta, mutta pyrimme käyttämään vain eurooppalaista soijaa tulevaisuudessa. Tällä varmistamme, ettei toiminnallamme ole koskaan vaikutusta metsäkatoon metsäisillä alueilla. 

Mielestämme myös pakkauksella pitäisi olla toinen elämä, minkä takia olemme suunnitelleet pakkauksistamme kierrätettäviä. Muistathan lajitella muovipussit, kalvon sekä muovirasian muovijätteisiin ja pahviholkin pahvinkeräykseen. Tällä tavoin teemme kaikki osuutemme yhdessä.

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?