HYVÄKSI SINULLE JA HYVÄKSI PLANEETALLE

Hälsans Kök

Hälsans Kök - auttaa maailmaa rakastumaan kasviperäiseen ruokaan

Intohimomme kasviperäiseen ruokaan alkois jo vuonna 1963, kun perustajamme Erik alkoi tutkia kasviperäisen ruoan vaikutusta ihmisen hyvinvointiin. Hän halusi helpottaa ihmisiä syömään kasviperäisiä ruokai ja uskoi vahvasti, että mitä enemmän ihmiset syovät kasviperäistä ruokaa, sitä paremmaksi maailma tulee. Siitä lähtien, olemme luonnon ja ravitsemuksen tähden kehittäneet intohimolla herkullisia vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja.

Uskomme, että mitä enemmän ihmiset omaksuvat kasviperäistä elämäntyyliä, sitä parempi

Hälsans Kök

Valitsetpa kasviperäisen elämäntyylin terveyssyistä, eettisestä näkökulmasta tai ympäristön hyväksi - seisomme takanasi. Anna meidän auttaa ja inspiroida  sinua valmistamaan helppoa ja maukasta kasviperäistä ruokaa!

KATSO SISÄPUOLELLE

Käytämme soijaproteiinia suurimmassa osassa tuotteissamme, koska se on täysiarvoinen proteiininlähde, toisin kuin muut kasviperäiset proteiinit. Tämä tarkoittaa, että soija sisältää kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa, joita kehomme eivät pysty muodostamaan itse ja sen takia niitä pitää saada ruokavaliosta. Monissa tuotteissamme on korkea proteiinitaso, joten voit iloita siitä, että saat sitä kasveista.  Koska käytämme paljon kasviksia ja muita kasviperäisiä raaka-aineita tuotteissamme, monet niistä ovat myös kuidunlähteitä. Eikä meidän tarvitse muistuttaa kuidun tärkeydestä!

Anna meidän auttaa sinua ylläpitämään tasapainoista elämäntyyliä, joka on peräisin kasveista.

MIKSI TEEMME, MITÄ TEEMME

Valintamme jättää jalanjäljen. Tämän takia pyrimme parhaaseen tuotteissamme ja pakkauksissamme.

Soijaproteiinimme on peräisin Yhdysvalloista ja Euroopasta, mutta pyrimme käyttämään vain eurooppalaista soijaa tulevaisuudessa. Tällä varmistamme, ettei toiminnallamme ole koskaan vaikutusta metsäkatoon metsäisillä alueilla. 

Mielestämme myös pakkauksella pitäisi olla toinen elämä, minkä takia olemme suunnitelleet pakkauksistamme kierrätettäviä. Muistathan lajitella muovipussit, kalvon sekä muovirasian muovijätteisiin ja pahviholkin pahvinkeräykseen. Tällä tavoin teemme kaikki osuutemme yhdessä.

NÄLKÄINEN LISÄTIEDOILLE?