Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces Mexican Style

Täytetyt meksikolaiset kuumat paprikat

Serving 4 annosta
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Fileesuikaleet
1 sipuli
1 tölkki mustia papuja (250 g)
1 tölkki munuaispapuja (250 g)
1 pieni laatikko maissinjyviä (140 g)
1 laatikko kuutioituja tomaatteja (400 g)
8 ei liian suurta punaista paprikaa + 1 ylimääräinen
3 rkl raastettua vegaanista sulatejuustoa
3 rkl meksikolaisia yrttejä (timjami, valkosipulijauhe, chili, rosmariini)
tuoretta korianteria
oliiviöljyä paistamiseen
1 jalapenopippuri (valinnainen)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Täytetyt meksikolaiset kuumat paprikat

Kokeile tätä meksikolaisesta keittiöstä inspiroitunutta herkullista vegaanista reseptiä Hälsanin keittiön Filet Pieces Meksikon mausteella mehukaspaprikassa. Täydellinen ruokalaji mihin tahansa illallisjuhliin tai grillaukseen!

VALMISTUS

1. Esilämmitä uuni ja valmista vihannekset

Esilämmitä uuni 200 ºC. Halkaise paprika pituussuunnassa ja poista siemenet. Jaa ne "avoinna" uunipellille. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Leikkaa loput paprika paloiksi.

2. Paista vihannekset meksikolaisilla yrteillä

Paista sipuli, valkosipuli, paprika meksikolaisten yrttien kanssa läpinäkyväksi. Paista meksikolaisia yrttejä hetki. Lisää kuutioidut tomaatit ja keitä 10 minuuttia. Paahda paprikat uunissa noin 10 minuuttia.

3. Lisää pavut ja maissi seokseen

Valuta pavut ja maissi, lisää seos ja kuumenna noin 5 minuuttia.

4. Paista fileepalat

Paista fileepalat pakkauksen ohjeen mukaan.

5. Paista täytetyt paprikat ja nauti mauista!

Täytä paprikat papusekoituksella ja jaa palat niiden väliin. Ripottele päälle sulatettua juustoa ja muutama siivu jalapenoa (valinnainen). Paista uunissa vielä muutama minuutti.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
45.3 grammaa
energia
360.6 kilokaloria
rasvat
6.1 grammaa
proteiini
32.2 grammaa

Shake things up at home