Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Planting change for a better tomorrow

Uskomme kasvien voimaan, joka antaa uskomattoman hyvän maun ja vähentää samalla planeettamme kuormitusta.

Olemme matkalla kohti uudistuvaa tulevaisuutta ja vähennämme vaikutuksiamme maaperästä tarjoiluun samalla kun luomme ruokaa, joka maistuu aivan herkulliselta. Siksi olemme sitoutuneet saamaan yhä useammat ihmiset mukaan tehtäviimme - koska enemmän kasvipohjaista ruokaa syöminen tänään tarkoittaa parempaa maailmaa huomenna.  

 

Hälsans Kök - where taste feels good

MITEN LUOMME PAREMPAA HUOMISTA - TÄNÄÄN

Sitoumuksemme

icon-regeneration

NOUSUSSA UUDISTUMISEN MYÖTÄ

50 % soijaproteiinistamme tulee uusiutuvaa maataloutta harjoittavilta tiloilta vuoden 2023 loppuun mennessä, koska uskomme uusiutuvaan tulevaisuuteen

icon-emissions

PÄÄSTÖJEN VÄHENTÄMISTEHTÄVÄMME

50 % soijaproteiinistamme hankitaan täältä Euroopasta - pyrimme pitämään jalanjälkemme mahdollisimman pienenä jokaisessa vaiheessa

icon-packaging

EI AIKAA HUKATTAVAKSI

36 % vähemmän pakkausmateriaalia uusimmassa mallissamme, mikä auttaa vähentämään jätettä

icon-time

KASVIEN VOIMA

Uskomme, että mitä useammat ihmiset omaksuvat kasvipohjaisen ruoan, sitä parempi maailma on

NOUSUSSA UUDISTUMISEN MYÖTÄ

Uskomme uudistuvaan tulevaisuuteen.

Pyrimme menemään kestävyyttä pidemmälle ja omaksumaan maanviljelijöitä, ympäristöä ja yhteiskuntaa hyödyttävän viljelytavan, joka tunnetaan nimellä uudistuva maatalous.

Uusiutuvat viljelykäytännöt ovat lähestymistapoja maatalouteen, jotka voivat ajan mittaan tukea tervettä maaperää ja parantaa biologista monimuotoisuutta. Kyse ei ole uusista menetelmistä, vaan ihmiset ympäri maailmaa ovat käyttäneet niitä jo tuhansia vuosia.

Aloitimme Serbian soijaproteiinintoimittajamme kanssa yhteistyön, jotta voimme siirtyä uudistuvaan maatalouteen vuonna 2022. Tuemme esimerkiksi orgaanisten lannoitteiden käyttöä, jotta maaperän luonnollinen tasapaino voidaan palauttaa. Edistämme myös luonnon monimuotoisuutta esimerkiksi istuttamalla puita viljelykasvien viereen - täydellinen koti villieläimille. Unelmamme? Linnut, mehiläiset, ihmiset ja kasvit - kaikki elävät onnellisessa harmoniassa!

Vuoden 2023 loppuun mennessä puolet käyttämästämme soijaproteiinista kasvatetaan maatiloilla, jotka käyttävät uusiutuvia menetelmiä - ja pyrimme lisäämään tätä määrää joka vuosi!

young green soybean plants
PÄÄSTÖTEHTÄVÄMME

Analysoimme liiketoimintamme kattavasti löytääksemme kolme tärkeintä aluetta hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi: ainesosat, toiminnot ja pakkaukset.

Laadukkaat raaka-aineet ja viljelykäytännöt ovat avain hyvään ruokaan. Olemme sitoutuneet yrittämään pienentää hiilijalanjälkeämme maaperästä tarjoiluun, minkä vuoksi käyttämämme soijaproteiini viljellään yhä enemmän Euroopassa. Itse asiassa jo puolet soijaproteiinistamme on peräisin täältä Euroopasta, ja tämä on vasta alkua.

Samaan aikaan emme laiskottele tehtaidemme suhteen. Pyrimme vähentämään energiankulutusta, ja olemme iloisia, että kaikki tehtaamme Euroopassa käyttävät jo 100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköä. Hienoa!

Toinen tärkeä osa päästöjen vähentämistä on pakkausten jalanjäljen pienentäminen - ja juuri niin me aiomme tehdä

päästötehtävämme
EI AIKAA HUKATTAVAKSI

Meille on tärkeää, että pakkauksemme pitävät sisällään kaiken tuoreuden ja maun - ja näyttävät myös hyvältä. Halusimme kuitenkin mennä pidemmälle ja luoda pakkauksia, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset ja ovat samalla kevyempiä ja ystävällisempiä planeetallemme.

Tänä vuonna poistamme pakkauksesta paperisen hylsyn ja suunnittelemme pakkauksen, joka on kierrätettävissä ja jossa on 36 prosenttia vähemmän pakkauksia kuin aiemmin.

Samalla jatkamme pakkausmatkaamme. Työskentelemme asiantuntijakumppaneiden kanssa ja tutkimme, mitä kutsumme nöyrästi ""tulevaisuuden pakkaukseksi"" - tavoitteena on kestävä pakkaus (ja siten pienempi jalanjälki) ilman, että laatu, turvallisuus tai maku kärsivät.

Olemme erittäin innoissamme pakkausmatkastamme, emmekä malta odottaa, että pääsemme pian kertomaan lisää

ei aikaa hukattavaksi