Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CRISPY MINI FILLETS

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja, sillä Hälsans Kök Crispy Mini Filet on etsimäsi kasvisvaihtoehto. Herkullisia, rapeita ja mehukkaita paloja, jotka on valmistettu soijasta ja sisältävät 18 grammaa proteiinia annosta kohti. Muutama minuutti paistinpannulla riittää nauttiaksesi näistä rapeista minifileistä.

Hälsans Kök Crispy Mini Fileet tyydyttää niin nuoret kuin vanhatkin monenlaisilla resepteillä: salaateista hampurilaisiin, eikä vähiten aperitiivipaloihin. Kaikki valmistamamme ruoka on uskomattoman maukasta ja terveellistä. Emme koskaan tingi mausta.

Rich in fibre
Rich in protein

TUOTEYKSITYISKOHDAT

PANNULLA: Kuumenna pannu 2 ruokalusikallisella ruokaöljyä, lisää Crispy Mini Filet ja paista keskilämmöllä 11-14 minuuttia kääntämällä niitä säännöllisesti, kunnes panerointi on kullanruskeaa

Ingredienser:vatten/vann, ströbröd/rasp 13,2% (VETEmjöl/HVEDE-/HVETEmel, VETE-/HVEDE-/HVETEstivelse, vegetabilisk olja (raps), jäst/gær, salt),  SOJA-/SOYAproteinkonsentrat 12,7%, VETE-/HVEDE-/HVETEprotein 9,7%, vegetabilisk olja (raps), VETEmjöl/HVEDE-/HVETEmel, ättika/eddik/eddike, naturlig arom/aroma,  jästextrakt/gjærekstrakt, salt, socker/sukker, svartpeppar/sort peber, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (fruktkärnmjöl/johannesbrødkernemel).

Typical values
  • Per 100g
  • Per portion
  • % RI*
Energi
245 kcal / 1028 KJ
Fett/Fedt - varav/heraf mättat fett/mættede fedtsyrer
10.1 g / 1.0 g
Kolhydrat/Karbohydrater - varav/heraf socker-/sukkerarter
16.6 g / 0.5 g
Fiber/Kostfibre
3.6 g
Protein
19.1 g
Salt
1.11 g

En portion/porsjon innehåller/inneholder 2 st/stk (95 g)

Kan innehålla/inneholde: ÄGG/EGG/ÆG, SELLERI, SESAMFRÖN/SESAMFRØ och/og SENAP/SENNEP