Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

KYSYTTÄVÄÄ? ME VASTAAMME

Keittiöhygieniasta

Kuinka voin parhaiten säilyttää Garden Gourmet -tuotteita?

Tuotteet olisi kuljetettava ja varastoitava etiketissä olevien vaatimusten mukaisesti, kunnes ne on valmistettu. 

Kuinka valmistaa ruokasi parhaassa ruoanlaittoympäristössä?

Pyyhi/valmistele pinnat ennen kypsennyksen aloittamista: Ruoanlaittoympäristön puhdistaminen on tärkeää,  koska se auttaa poistamaan lian, bakteerit tai bakteerit, joita voi olla keittiön työtasojen, pöytien tai ruoanlaittolaitteiden pinnalla. Pyyhi ne liinalla saippualla. 

 

Pese kädet ennen ruoanlaittoa: Kätesi joutuvat kosketuksiin monien pintojen kanssa ja voivat helposti kerätä bakteereja ja muita bakteereita. Pese kädet ennen kuin aloitat ruoanlaiton lämpimällä vedellä ja saippualla vähintään 20 sekunnin ajan. 

 

Pidä tuote alkuperäisessä suljetussa pakkauksessaan, kunnes aloitat ruoanlaiton: tämä pitää tuotteen suojatussa ilmakehässään ja valmiina kypsennettäväksi! 

 

Muista tarkistaa viimeinen käyttöpäivä ennen ruoanlaiton aloittamista ja kuluta vain  tuotteita, jotka eivät ole vanhentuneet. 

 

Pidä pakkaus ruoanlaittoviitteenä varmistaaksesi, että voit katsoa kypsennysohjeet milloin tahansa ja kypsentää tuotteen oikein. 

 

Erityyppiset elintarvikkeet vaativat erilaisia valmistusmenetelmiä. Siksi on tärkeää noudattaa pakkauksessa olevia kypsennysohjeita  varmistaaksesi, että kypsennät ruoan oikein. Tutustu tuotesivuihimme nähdäksesi ihanteellisen tuotetuloksen. 

 

Älä jaa astioita raa'an lihan, siipikarjan, äyriäisten, munien ja erityyppisten elintarvikkeiden välillä: Eri leikkuulaudan ja veitsen käyttäminen raa'alle lihalle, siipikarjalle ja äyriäisille voi estää ristikontaminaation muiden elintarvikkeiden, kuten vihannesten, kanssa.  

 

Valmista Garden Gourmet -tuote erikseen: Varmistaaksesi, että kypsennät tuotteemme turvallisesti täydellisesti, on parasta valmistaa ne erillisessä pannussa pakkauksessa olevien kypsennysohjeiden mukaisesti ja sisällyttää ne sitten herkulliseen luomukseesi. 

 

Älä lämmitä jäämiä useammin kuin kerran ja kuluta päivän kuluessa: Jäännökset tulee säilyttää jääkaapissa ja lämmittää kunnolla, jotta ne ovat turvallisia syödä. 

Voinko valmistaa tuotteen eri keittomenetelmällä?

Noudata annettuja kypsennysohjeita varmistaaksesi, että tuote kypsennetään turvallisesti täydelliseksi ja että sen maun ja tekstuurin eheys säilyy. 

Voinko syödä tuotteeni viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen?

Ei, sinun ei pitäisi syödä tuotetta viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

TUOTTEET

Mistä voin ostaa Hälsans Kökin tuotteita?

Löydät jälleenmyyjämme sivuston "Mistä löytää" -osiosta

Ovatko Hälsans Kökin tuotteet vegaanisia?

Jotkut niistä ovat. Tunnistat kasvis-ja vegaaniset tuotteet pakkauksistamme ja kotisivuiltamme niille tarkoitetuilla merkinnöillä (vegaaninen). 

Ovatko Hälsans Kökin tuotteet gluteenittomia?

Joidenkin tuotteidemme reseptit eivät sisällä gluteenia. Kaikki tuotteemme voivat kuitenkin sisältää jäämiä gluteenista. Valitettavasti meidän on mahdotonta pitää gluteenittomien tuotteiden tuotanto erillään tuotteista, jotka sisältävät gluteenia. Muistathan aina tarkistaa pakkauksesta raaka-aineiden viimeisimmät tiedot.

Miten valmistan Hälsans Kökin tuotteita?

Tarkistathan pakkauksesta erikseen jokaisen tuotteen valmistusmenetelmät ja -ajat. Useimmat tuotteemme voidaan valmistaa uunissa, paistinpannulla tai mikroaaltouunissa, minkä lisäksi osa tuotteistamme sopii myös grillattavaksi.

Voiko Hälsans Kökin tuotteita grillata?

Hälsans Kök Sensational kasvisburger ja kasvismakkara saavat parhaan mauan grillistä. Muista aina tarkistaa pakkauksesta valmistusohjeet ja valmistusaika, vaikka ne saattavat vaihdella grillistä ja grillaustavasta riippuen. Siksi suosittelemme myös pitämään tuotetta silmällä valmistuksen aikana.

Missä Hälsans Kökin tuotteet valmistetaan?

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Krupkan tehtaallamme Tšekin tasavallassa, ja uusin tuotantolaitoksemme sijaitsee Serbiassa.

Mistä Hälsans Kökin tuotteet on valmistettu?

Suurin osa tuotteistamme sisältää soijaa ja vehnäproteiinia. Käytämme myös monia eri vihanneksia, palkokasveja ja viljoja. Lisätäksemme makua elämään, lisäämme hieman yrttejä ja mausteita, jotka täydentävät reseptejämme.

Miksi käytätte soijaa tuotteissanne?

Käytämme suurimmassa osassa tuotteitamme soijaproteiinia, koska toisin kuin muut kasviperäiset proteiinit, se on täysiarvoinen proteiininlähde. Tämä tarkoittaa, että soija sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa, joita vartalomme eivät voi muodostaa itse ja sen takia ruokavaliomme tulee sisältää niitä.

Miten käsittelette soijapapuja tuotteissanne?

Käyttämämme soija on ei-geneettisesti manipuloitua (ei-GMO) pintakäsiteltyä soijaproteiinia (TSP). TSP saadaan soijapavuista, jotka ovat rasvattomia, keitetty paineen alla ja kuivatettu. Käsittely antaa soijalle kuitumaisen koostumuksen, joka näyttää paljolti lihalta. TSP:ssä ei itsessään ole paljoa makua. Tämä tekee siitä monipuolisen proteiiniraaka-aineen, koska voimme lisätä mausteita ja yrttejä valmistaaksemme maukkaita ja ravitsemuksellia tuotteita. 

KESTÄVYYS

Onko tuotteissanne käytetty soija geneettisesti manipuloitua?

Ei, käytämme "Identity Preserved" -tyyppisiä ei-geneettisesti muokattuja soijapapuja. "Identity Preserved" -merkintä takaa sen, että "ei-GMO"-tunniste soijapavuissa kulkee läpi tuotantoketjun.

Mitä on metyyliselluloosa ja miksi käytätte sitä joissain tuotteissanne?

Metyyliselluloosa on kasviperäinen kuitu, jota käytämme korvataksemme kananmunan joissain tuotteissamme. Pieni määrä metyyliselluloosaa auttaa sekoittamaan kaikki ainesosat yhteen, ylläpitämään tuotteidemme kiinteyttä ja mehukkuutta. 

Miksi käytätte muovia pakkauksissanne?

Koska emme ole löytäneet vielä parempaa vaihtoehtoa, joka takaisi tuotteidemme turvallisuuden. Tämä on olennaista, koska se ensinnäkin varmistaa ruoan säilyvyyden ja maukkauden pidemmäksi aikaa ja ehkäisee siten ruokahävikkiä, joka on vakava ympäristöongelma. Työskentelemme kuitenkin tiiviisti Institute of Packaging Sciences -järjestön kanssa, joka on emoyhtiömme Nestlén väylä panostaa ympäristöystävällisiin pakkausmateriaaleihin.

Ovatko pakkauksenne kierrätettäviä?

Kyllä, jos ne lajitellaan oikeisiin kierrätysastioihin. Kylmätuotteissamme muovirasia ja kelmu tulisi lajitella muoveihin ja pahvikotelo pahveihin. Pakastetuotteissamme pahvipakkaukset menevät pahveihin ja pussit muoveihin. Olemme suunnittelleet pakkauksemme helpottaaksemme kierrätysprosessia ja varmistaaksemme niille uuden elämän - Olemme vaihtamassa klassisen vihreän rasian värittömään, koska värit vähentävät kierrätetyn materiaalin arvoa. Kahdenlaisesta muovista olemme valinneet polypropeenin (PP), koska niiden maiden kierrätysjärjestelmät, joissa tuotteitamme myymme, pystyvät käsittelemään sitä paremmin. Kartonkikotelot ja pahvilaatikot on tehty puusta, joka tulee eurooppalaisista kestävistä metsistä.

ÄLÄ EPÄRÖI KYSYÄ