Name of the Promotion!

KYSYTTÄVÄÄ? MEILLÄ ON VASTAUKSET

TUOTTEET

Mistä voin ostaa Hälsans Kökin tuotteita?

Löydät jälleenmyyjämme sivuston "Mistä löytää" -osiosta

Ovatko Hälsans Kökin tuotteet vegaanisia?

Jotkut niistä ovat. Osoitamme vastaavalla logolla, mitkä tuotteet ovat vegetaarisia ja mitkä vegaanisia pakkauksissamme ja kotisivuillamme. Lisäksi, Tuotteet-sivuilla, voit suodattaa vegaaniset tuotteet.

Ovatko Hälsans Kökin tuotteet gluteenittomia?

Joidenkin tuotteidemme reseptit eivät sisällä gluteenia. Kaikki tuotteemme voivat kuitenkin sisältää jäämiä gluteenista. Valitettavasti meidän on mahdotonta pitää gluteenittomien tuotteiden tuotanto erillään tuotteista, jotka sisältävät gluteenia. Muistathan aina tarkistaa pakkauksesta raaka-aineiden viimeisimmät tiedot.

Miten valmistan Hälsans Kökin tuotteita?

Tarkistathan pakkauksesta erikseen jokaisen tuotteen valmistusmenetelmät ja -ajat. Useimmat tuotteemme voidaan valmistaa uunissa, paistinpannulla tai mikroaaltouunissa, minkä lisäksi osa tuotteistamme sopii myös grillattavaksi.

Voiko Hälsans Kökin tuotteita grillata?

Hälsans Kök Sensational Burger ja Sensational Sausage ovat sopivia grilliin, mikä antaa niille herkullisen grillimaun. Muista aina tarkistaa pakkauksesta valmistusohjeet ja valmistusaika, vaikka ne saattavat vaihdella grillistä ja grillaustavasta riippuen. Siksi suosittelemme myös pitämään tuotetta silmällä valmistuksen aikana.

Kuinka kauan voin säilyttää Hälsans Kökin tuotteita valmistuksen jälkeen?

Valmistuksen jälkeen tuotteitamme on turvallista käyttää korkeintaan kaksi päivää, mikäli ne on säilytetty jääkaapissa suljetussa rasiassa.

Voinko uudelleenlämmittää Hälsans Kökin tuotteita?

Kyllä, mutta emme suosittele uudelleenlämmitystä, sillä emme voi taata, että tuote säilyttää makunsa ja koostumuksensa.

Missä Hälsans Kökin tuotteet valmistetaan?

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Krupkan tehtaassamme Tsekin tasavallassa. Muutamat tuotteemme valmistetaan paikassa nimeltään Kibbutz Lohamei HaGetaot, joka sijaitsee Haifassa, Israelin pohjoisosassa. Emme käytä raaka-aineita miehitetyltä alueelta. Pakkauksemme takaa löytyy aina tuotteen tuotantomaa. 

Mistä Hälsans Kökin tuotteet on valmistettu?

Suurin osa tuotteistamme sisältää soijaa ja vehnäproteiinia. Käytämme myös monia eri vihanneksia, palkokasveja ja viljoja. Lisätäksemme makua elämään, lisäämme hieman yrttejä ja mausteita, jotka täydentävät reseptejämme.

Miksi käytätte soijaa tuotteissanne?

Käytämme suurimmassa osassa tuotteitamme soijaproteiinia, koska toisin kuin muut kasviperäiset proteiinit, se on täysiarvoinen proteiininlähde. Tämä tarkoittaa, että soija sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa, joita vartalomme eivät voi muodostaa itse ja sen takia ruokavaliomme tulee sisältää niitä.

Miten käsittelette soijapapuja tuotteissanne?

Käyttämämme soija on ei-geneettisesti manipuloitua (ei-GMO) pintakäsiteltyä soijaproteiinia (TSP). TSP saadaan soijapavuista, jotka ovat rasvattomia, keitetty paineen alla ja kuivatettu. Käsittely antaa soijalle kuitumaisen koostumuksen, joka näyttää paljolti lihalta. TSP:ssä ei itsessään ole paljoa makua. Tämä tekee siitä monipuolisen proteiiniraaka-aineen, koska voimme lisätä mausteita ja yrttejä valmistaaksemme maukkaita ja ravitsemuksellia tuotteita. 

KESTÄVYYS

Onko tuotteissanne käytetty soija geneettisesti manipuloitua?

Ei, käytämme "Identity Preserved" -tyyppisiä ei-geneettisesti muokattuja soijapapuja. "Identity Preserved" -merkintä takaa sen, että "ei-GMO"-tunniste soijapavuissa kulkee läpi tuotantoketjun.

Mitä on metyyliselluloosa ja miksi käytätte sitä joissain tuotteissanne?

Metyyliselluloosa on kasviperäinen kuitu, jota käytämme korvataksemme kananmunan joissain tuotteissamme. Pieni määrä metyyliselluloosaa auttaa sekoittamaan kaikki ainesosat yhteen, ylläpitämään tuotteidemme kiinteyttä ja mehukkuutta. 

Miksi käytätte muovia pakkauksissanne?

Koska emme ole löytäneet vielä parempaa vaihtoehtoa, joka takaisi tuotteidemme turvallisuuden. Tämä on olennaista, koska se ensinnäkin varmistaa ruoan säilyvyyden ja maukkauden pidemmäksi aikaa ja ehkäisee siten ruokahävikkiä, joka on vakava ympäristöongelma. Työskentelemme kuitenkin tiiviisti Institute of Packaging Sciences -järjestön kanssa, joka on emoyhtiömme Nestlén väylä panostaa ympäristöystävällisiin pakkausmateriaaleihin.

Ovatko pakkauksenne kierrätettäviä?

Kyllä, jos ne lajitellaan oikeisiin kierrätysastioihin. Kylmätuotteissamme muovirasia ja kelmu tulisi lajitella muoveihin ja pahvikotelo pahveihin. Pakastetuotteissamme pahvipakkaukset menevät pahveihin ja pussit muoveihin. Olemme suunnittelleet pakkauksemme helpottaaksemme kierrätysprosessia ja varmistaaksemme niille uuden elämän - Olemme vaihtamassa klassisen vihreän rasian värittömään, koska värit vähentävät kierrätetyn materiaalin arvoa. Kahdenlaisesta muovista olemme valinneet polypropeenin (PP), koska niiden maiden kierrätysjärjestelmät, joissa tuotteitamme myymme, pystyvät käsittelemään sitä paremmin. Kartonkikotelot ja pahvilaatikot on tehty puusta, joka tulee eurooppalaisista kestävistä metsistä.

ÄLÄ EPÄRÖI KYSYÄ

3b2d27b1afb6268f229e26774aa74d401d385fde