Rainbow Vuna Sushi

Vegaaninen perjantai Fakeaway Rainbow Sushi

Serving 4 annosta
Kesto 52 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Filet pieces
250 g sushiriisiä
4 arkkia noria (merilevää).
3 rkl japanilaista riisiviinietikkaa
1 porkkana
1 iso punainen paprika
1 kurkku
1 mango
150 g pinaattia
1 tölkki marinoitua makea-hapan inkivääriä
Mustat tai valkoiset seesaminsiemeniä
1 tl suolaa
14 ml soijakastiketta
1 rkl vettä
2 tl riisiviinietikkaa
1 tl sinappia tai misoa (fermentoitu paputahna)
1 tl sokeria
1 kasvisliemikuutio
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Vegaaninen perjantai Fakeaway Rainbow Sushi

Haluatko piristää perjantai-iltaasi? Luo vegaaninen fakeaway värikäs sushi Hälsans kök Filet pieces. Jaa nämä ihanat kappaleet perheellesi ja ystävillesi, voit kiittää meitä myöhemmin!

VALMISTUS

1. Marinoi fileet kasvisliemessä

Keitä liemi, joka vastaa yhtä liemikuutiota. Laita fileepalat kulhoon ja kaada liemi päälle. Siirrä sivuun ja anna Filet pieces istua ja liota liemessä, kun valmistat loput vaiheet

2. Keitä sushiriisi ja sekoita etikkaan

Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta etikkaseos kuuman, vastakeitetyn riisin päälle ja sekoita keskenään. Anna riisin jäähtyä kädenlämpöiseksi.

3. Valmista kasvistäyte

Kiehauta pannu runsaalla vedellä. Valuta pinaatti hyvin lyhyesti, huuhtele kylmän veden alla, valuta ja kuivaa. Kuori ja leikkaa porkkana ohuiksi nauhoiksi ja vaahdota 30 sekuntia. Valuta ja huuhtele kylmän veden alla. Leikkaa kurkku, paprika ja mango samankokoisiksi suikaleiksi.

4. Sekoita kastike

Sekoita soija, miso, riisietikka ja sokeri kastikkeeksi

5. Levitä sushiriisi tasaisesti maton päälle

Aseta merileväarkki bambumatolle kiiltävä puoli alaspäin. Levitä kerros keitettyä riisiä tasaisesti sen päälle jättäen noin 2 tuumaa merilevää peittämättä.

6. Lisää pinaatti- ja Filet pieces

Levitä pinaatinlehtinauha vasemmalta oikealle hieman riisin keskikohdan yläpuolelle. Aseta Filet pieces

7. Kääri sushi tiukasti rullalle

Levitä vihannekset tasaisesti Filet pieces. Rullaa riisi täytteen päälle sushimattoa käyttäen ja sulje rulla 2 cm norin reunalla.

8. Sulje rullasi, koristele ja nauti!

Leikkaa sushirulla kuumaan veteen kastetulla terävällä veitsellä noin 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Tarjoile sushit suurella lautasella, johon on ripotteltu seesaminsiemeniä, marinoitua inkivääriä ja soijakastiketta. Nauti kotitekoisesta fakeaway-luomuksestasi!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
74.7 grammaa
energia
476.7 kilokaloria
rasvat
7.2 grammaa
proteiini
27.1 grammaa