Skip to main content

Makaronilaatikko

  • 4

  • 30 - 40 Min

  • 0 kcal

Sisältää: Gluteenia

Ainekset

  • 300 g Hälsans Kök Soijarouhetta
  • 1 keltasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 250 g makaronia
  • 5 dl ruokakermaa tai vastaavaa kaura- tai soijavalmistetta
  • 5 dl (vegaanista) juustoraastetta
  • 1 tl suolaa
  • 1.5 dl panko-korppujauhoja tai tavallisia korppujauhoja
  • juustoraastetta pinnalle

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Silppua sipuli ja valkosipuli ja paista niitä soijarouheen kanssa.

3. Keitä makaronit.

4. Kuumenna kerma ja sulata siihen juusto. Mausta suolalla.

4. Sekoita soijarouhe makaroneihin ja kaada seos uuninkestävään vuokaan.

5. Kaada päälle juustokastike.

6. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja korppujauhoja.

7. Paista uunissa noin 20 minuuttia.