Esilämmitä uuni 180 ℃. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja lämmitä pavut varovasti.
Ainesosat
Vegan Friday Fakeaway Burrito
VALMISTUS
Kuori ja hienonna valkosipuli. Poimi yrtit karkeasti, leikkaa jalapeño-pippuri viipaleiksi ja salaatti ohuiksi nauhoiksi.
Paista valkosipulia 1 minuutti pehmeäksi pienessä öljyssä, lisää tomaattipyree ja kuullota hetki. Lisää keitetty riisi ja paista muutama minuutti, kunnes riisi on saanut täysin väriä.
Paista Hälsans kök vegan soijarouhe pannulla ja lisää meksikolainen mausteseos.
Lämmitä tortillat vuorotellen uunissa (tai kuumalla paistinpannulla). Levitä tortillat smetalla, mutta jätä 3 cm etäisyydelle tortillan reunasta. Levitä päälle (keskiosan yläpuolelle) 7 cm leveä guacamolea, jonka päälle kerros Pico de Galloa.
Levitä päälle salaattia, kerros riisiä, papuja ja paksumpi kerros "jauhelihaa". Jätä sivuille 3 cm vapaata tilaa. Ripottele lopuksi pinnalle karkeasti poimittuja korianteria ja jalapeñopippuria.
Taita reunat täytteen päälle ja rullaa tortillat. Kääri ne paperiin ja leikkaa burrito kahtia. Tarjoile mahdollisen guacamole- ja pico de gallon kanssa. Nauti erityisestä Fakeaway Burritostasi!
