VEGAANISET NUGGETIT MAAPÄHKINÄKASTIKKEELLA JA BATAATTISALAATILLA

4 servings Serving
30 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

2 pkt Hälsans kök Vegaaniset Soijanuggetit
150 g salaattia
3 tomaattia
1 kurkku
1 punainen chili pilkottuna
1 valkosipulinkynsi
3 rkl (40 g) paahdettuja maapähkinöitä
4 rkl etikkaa
5 rkl oliiviöljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuumenna uuni 200 ° C: seen.

Mausta bataatti pippurilla, suolalla ja 2 rkl oliiviöljyllä. Laita bataatit uuniin ja grillaa niitä noin 25 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmeitä.

Jaa salaatti 2 lautaselle, leikkaa tomaatit paloiksi ja kurkku pitkiksi viipaleiksi.

Annostele kurkku, tomaatti ja bataatti salaatin päälle.

Sekoita 2 rkl öljyä etikan, chilin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paista Hälsans kök vegaaniset nuggetit öljystä ja pilko maapähkinät karkeasti. Annostele nugetit ja maapähkinät salaattien päälle ja koristele kastikkeella.