VEGAANISET NUGGETIT MAAPÄHKINÄKASTIKKEELLA JA BATAATTISALAATILLA

4 servings Serving
30 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

2 pkt Hälsans kök Vegaaniset Soijanuggetit
150 g salaattia
3 tomaattia
1 kurkku
1 punainen chili pilkottuna
1 valkosipulinkynsi
3 rkl (40 g) paahdettuja maapähkinöitä
4 rkl etikkaa
5 rkl oliiviöljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuumenna uuni 200 ° C: seen.

Mausta bataatti pippurilla, suolalla ja 2 rkl oliiviöljyllä. Laita bataatit uuniin ja grillaa niitä noin 25 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmeitä.

Jaa salaatti 2 lautaselle, leikkaa tomaatit paloiksi ja kurkku pitkiksi viipaleiksi.

Annostele kurkku, tomaatti ja bataatti salaatin päälle.

Sekoita 2 rkl öljyä etikan, chilin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paista Hälsans kök vegaaniset nuggetit öljystä ja pilko maapähkinät karkeasti. Annostele nugetit ja maapähkinät salaattien päälle ja koristele kastikkeella.

Nutritional Information
Typical values
Per Serving
energia
417.69 kilokaloria
hiilihydraatit
22.15 grammaa
proteiini
15 grammaa
rasvat
30.34 grammaa