VEGAANINEN SPAGHETTI BOLOGNESE

6 servings Serving
45 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

2 pkt Hälsans Kök Sensational Mince
2 isoa porkkanaa, hienonnettuna
1 selleri, hienonnettuna
1 iso sipuli, hienonnettuna
200 g viipaloituja sieniä
800 g tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
2 rkl tomaattipyrettä
2 tl hiivauutetta
2 rkl oliiviöljyä
Hyppysellinen muskottipähkinää
Tuoretta jauhettua mustapippuria
50 g raastettua vegaanista juustoa tai italialaista juustoa, esim. parmesaania
25 g tuoreita basilikan lehtiä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuumenna öljy pannulla ja paista porkkana, selleriä, valkosipuli ja sienet yhdessä noin 5-10 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää loput ainekset, poislukien Sensational Mince, ja keitä kastiketta 15-20 minuuttia, kunnes se on sakeutunut.

Laita iso kattilallinen vettä kiehumaan ja lisää pasta kiehuvaan veteen. Keitä pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Pastan kypsennettyä valuta vesi pois, mutta säästä pastavettä noin 3-4 rkl verran.

Sekoita Sensational Mince tomaattikastikkeeseen ja kuumenna noin 3-4 minuuttia. Lisää tarvittaessa pastasta säästetty keitinvesi.

Tarjoile Bolognese kastike spaghetin, raastetun parmesanin tai vegaanisen juuston, sekä basilikan kera.