362dabb577db5237ac35fbe7327da7e1_180124_Simply_Mince_-Superveg_Bolognaise.jpg

Vegaaninen spaghetti bolognese

Serving 6 annosta
Kesto 45 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

2 pakettia Hälsans Kökin soijarouhetta
2 isoa porkkanaa, hienonnettuna
1 selleri, hienonnettuna
1 iso sipuli, hienonnettuna
200 g viipaloituja sieniä
800 g tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
2 rkl tomaattipyrettä
2 tl hiivauutetta
2 rkl oliiviöljyä
Hyppysellinen muskottipähkinää
Tuoretta jauhettua mustapippuria
50 g raastettua vegaanista juustoa tai italialaista juustoa, esim. parmesaania
25 g tuoreita basilikan lehtiä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Vegaaninen spaghetti bolognese

Lähde kanssamme makumatkalle Italiaan! Klassikosta inspiroituneena, kehittelimme vegaanisen spaghetti bolognesen juuri sinulle. Maista ja ihastu!

VALMISTUS

1. Valmista kastike

Kuumenna öljy pannulla ja paista porkkana, selleriä, valkosipuli ja sienet yhdessä noin 5-10 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää loput ainekset, paisti soijarouheen. Keitä kastiketta 15-20 minuuttia, kunnes se on sakeutunut.

2. Keitä pasta

Laita iso kattilallinen vettä kiehumaan ja lisää pasta kiehuvaan veteen. Keitä pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Pastan kypsennettyä valuta vesi pois, mutta säästä pastavettä noin 3-4 rkl verran.

3. Sekoita soijarouhe ja tomaattikastike

Sekoita soijarouhe tomaattikastikkeeseen ja kuumenna noin 3-4 minuuttia. Lisää tarvittaessa pastasta säästetty keitinvesi.

4. Koristele ja tarjoile

Tarjoile Bolognese kastike spaghetin, raastetun parmesanin tai vegaanisen juuston sekä basilikan kera.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
23.8 grammaa
energia
378.6 kilokaloria
rasvat
18.2 grammaa
proteiini
29.8 grammaa