Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
3d0c49b53a2988240294ece950cf0c65_180222_Filet_Pieces_salad_with_fruit_and_chickpea_x2500.jpg

VEGAANINEN SALAATTI

Serving 4 annosta
Kesto 10 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
100 g cashew-pähkinöitä (tai puolet cashew- ja puolet pekaanipähkinöitä)
1 syöntikypsä mango
1 syöntikypsä avocado
150 g pinaatinlehtiä
300 g tuoretta ananasta
200 g kikherneitä (tölkissä)
100 g granaattiomenaa
30 ml sitruunamehua
3 rkl kasvipohjaista öljyä
2 rkl nestemäistä hunajaa
Jauhettua mustapippuria
Valinnainen: 1 rkl hampunsiemeniä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VEGAANINEN SALAATTI

Haluaisitko jotakin raikasta ja terveellistä? Hälsans Kökin kasvisfileesuikaleet sopivat mainiosti myös salaatteihin esimerkiksi hedelmien kanssa.

VALMISTUS

1. Paista kasvisfileesuikaleet

Paahda cashewpähkinät kuivalla paistinpannulla ja laita sivuun. Kuumenna öljy samalla paistinpannulla ja paista fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti kullanruskeiksi.

2. Valmista salaatti

Valmista seuraavaksi salaatti. Laita pinaatinlehdet kulhoon. Puhdista hedelmät ja avokado, leikkaa kuutioiksi ja sekoita salaatin joukkoon (jätä osa kuutioista sivuun koristelua varten)

3. Valmista kastike ja tarjoile salaatti

Sekoita sitruunamehu ja hunaja kastikkeeksi sekä mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaatin päälle ja annostele salaatti annoksiksi lautasille.

4. Koristele

Jaa pähkinät, kikherneet ja fileesuikaleet salaatin päälle ja koristele granaattiomenansiemenillä (halutessasi myös hampunsiemenillä) ja muilla hedelmäpaloilla.

RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
63.9 grammaa
energia
742.9 kilokaloria
rasvat
44.8 grammaa
proteiini
30.4 grammaa