SENSATIONAL BURGER BOWL

2 servings Serving
50 MIN Kesto
Haastava Vaikeusaste

Ainesosat

1 pkt eli 2 kpl Hälsans Kök Sensational Burgereita
2 rkl hummusta
2 bataattia
kourallinen rucolaa
100g baby pinaattia
¼ pieni punainen kaali
oliiviöljyä paistamiseen
200 g (pakastettuja) härkäpapuja (tai vihreitä herneitä pakasteesta)
100g quinoaa
1 purkki kikherneitä (200 g valutettuna)
1 rkl "raz el hanout" maustesekoitusta (tai mikä tahansa sekoitus mausteita, kuten kumina, kurkuma, inkivääri ...)
100 g tomaattia
mustia seesaminsiemeniä
2 rkl granaattiomenan siemeniä
1 sitruuna
pippuria
suolaa
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuumenna uuni 200 ºC: seen. Aseta bataatit kuorittuina ja leikattuina haluamiksesi paloiksi leivinpaperille pellille, lisää oliiviöljyä ja mausta sekä suolalla että pippurilla. Lisää myös hienonnetut fenkolinsiemenet. Paista uunissa noin 15 minuuttia.

Huuhtele ja valmistele härkäpavut. Silppua punakaali ohuiksi suikaleiksi ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Huuhtele quinoa ja laita se kiehumaan 200 ml:aan vettä, kunnes vesi on haihtunut.

Paista kikherneet pienessä määrässä öljyä noin 2 minuutin ajan. Lisää raz el hanout -mausteseos ja paista vielä hetki.

Kypsennä Hälsans Kök Sensational Burgerit paistinpannulla pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Puolita tomaatit. Annostele quinoa ja salaatti kulhoihin. Lisää bataatti, punakaali, kiknherneet, härkäpavut ja iso ruokalusikallinen hummusta. Pilko burger pihvit kuvanmukaisiksi viipaleiksi ja aseta ne salaatin päälle. Viimeistele seesaminsiemenillä, granaattiomenan siemenillä ja sitruunalla.

Nutritional Information
Typical values
Per Serving
Energy
1260.65 Kcal
Carbohydrates
160.57 g
Protein
65.26 g
Fats
42.71 g