SENSATIONAL BURGER BOWL

2 servings Serving
50 MIN Kesto
Haastava Vaikeusaste

Ainesosat

KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuumenna uuni 200 ºC: seen. Aseta bataatit kuorittuina ja leikattuina haluamiksesi paloiksi leivinpaperille pellille, lisää oliiviöljyä ja mausta sekä suolalla että pippurilla. Lisää myös hienonnetut fenkolinsiemenet. Paista uunissa noin 15 minuuttia.

Huuhtele ja valmistele härkäpavut. Silppua punakaali ohuiksi suikaleiksi ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Huuhtele quinoa ja laita se kiehumaan 200 ml:aan vettä, kunnes vesi on haihtunut.

Paista kikherneet pienessä määrässä öljyä noin 2 minuutin ajan. Lisää raz el hanout -mausteseos ja paista vielä hetki.

Kypsennä Hälsans Kök Sensational Burgerit paistinpannulla pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Puolita tomaatit. Annostele quinoa ja salaatti kulhoihin. Lisää bataatti, punakaali, kiknherneet, härkäpavut ja iso ruokalusikallinen hummusta. Pilko burger pihvit kuvanmukaisiksi viipaleiksi ja aseta ne salaatin päälle. Viimeistele seesaminsiemenillä, granaattiomenan siemenillä ja sitruunalla.