Täytetyt Portobello-sienet

Täytetyt Portobellosienet fileepaloilla

4 annosta
30 MIN
väli-

Ainesosat

Hälsans Kök Filet Pieces
8 pientä tai keskikokoista portobello-sienilakkia tai 4 isoa)
200 g raakaa pinaattia
75 g karpaloita (pakaste)
1 sitruuna (vain kuori)
1 valkosipulinkynsi
pieni kourallinen saksanpähkinöitä
2 rkl raastettua vegaanista mozzarellaa
1 rkl agavesiirappia
1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
muutama oksa timjamia (koristeluun)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Esilämmitä uuni 200 ℃. Poista sienistä varret ja raaputa säleet teelusikalla. Laita ne uunipellille, lorauta päälle oliiviöljyä ja paista uunissa muutama minuutti tai paista pannulla.

Anna sienten jäähtyä pään päällä ja poista kosteus. Nuoli ja hienonna valkosipuli hienoksi. Kuullota valkosipulia öljyssä ja paista pinaatti siinä. Valuta pinaatti ja paista Hälsans Kök -fileepaloja 10 minuuttia.

Keitä karpalot hunajan ja veden kanssa pehmeiksi.

Laita sienet uunipellille ja täytä pinaatilla, fileepaloilla ja juustoraasteella.

Paista niitä uunissa vielä muutama minuutti ja koristele karkeaksi pilkotulla saksanpähkinällä, sitruunankuorella, karpaloilla ja timjamilla.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
energia
277.3 kilokaloria
proteiini
24.8 grammaa
hiilihydraatit
16 grammaa
rasvat
13.5 grammaa