Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Täytetyt Portobello-sienet

Täytetyt Portobellosienet

Serving 4 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
8 pientä (tai 4 isoa) tai keskikokoista portobellosienilakkia
200 g raakaa pinaattia
75 g karpaloita (pakaste)
1 sitruuna (vain kuori)
1 valkosipulinkynsi
pieni kourallinen saksanpähkinöitä
2 rkl raastettua vegaanista mozzarellaa
1 rkl agavesiirappia
1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
muutama oksa timjamia (koristeluun)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Täytetyt Portobellosienet

Nämä vegaaniset, täytetyt portobellosienet Hälsans Kökin fileesuikaleilla ja pinaatin kanssa ovat täydellinen alkupala jouluillalliselle!

VALMISTUS

1. Paista sienet

Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Poista sienistä varret ja raaputa säleet teelusikalla. Laita sienet uunipellille, lorauta päälle oliiviöljyä ja paista uunissa muutama minuutti tai paista pannulla.

2. Sekoita muut ainekset

Anna sienten jäähtyä ja poista kosteus. Hienonna valkosipuli. Kuullota valkosipulia öljyssä ja paista pinaatti siinä. Valuta pinaatti ja paista Hälsans Kökin fileesuikaleita noin 10 minuuttia.

3. Keitä karpalot

Keitä karpalot hunajan ja veden kanssa pehmeiksi.

4. Täytä sienet

Laita sienet uunipellille ja täytä pinaatilla, fileepaloilla ja juustoraasteella.

5. Koristele ja tarjoile

Paista niitä uunissa vielä muutama minuutti ja koristele karkeaksi pilkotulla saksanpähkinällä, sitruunankuorella, karpaloilla ja timjamilla.

RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
16 grammaa
energia
277.3 kilokaloria
rasvat
13.5 grammaa
proteiini
24.8 grammaa