Meksikon tacot vegaanisten nuggettien kanssa

Meksikon tacot vegaanisten nuggettien kanssa

4 annosta
20 MIN
Helppo

Ainesosat

2 pkt Hälsans kök Vegaaniset Soijanuggetit
8 meksikolaista tacon kuorta
1 purkki meksikolaista paksua salsaa (noin 250 g)
1 pieni tölkki munuaispapuja (n. 200 g)
1 pieni tölkki maissia (n. 125 g)
75 g sekoitettua salaattia
1 punainen paprika
2 isoa avokadoa
1 tomaatti
1 valkosipulinkynsi
1 lime
2 rkl vegaanista majoneesia
2 rkl vegaanista jogurttia
1-2 rkl meksikolaista tacomausteseosta
pieni nippu korianteria
suola
pippuri
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Puolita avokadot, poista kivet, kuori hedelmäliha (tai kaavi se pois lusikalla) ja muussaa. Leikkaa tomaatti (ilman siemeniä) pieniksi kuutioiksi, hienonna valkosipuli ja heitä se läpi. Mausta reilusti limettimehulla sekä suolalla ja pippurilla.

2.

Sekoita valutetut pavut, maissi ja kuutioitu paprika salaatiksi. Lisää hieman limen mehua maun mukaan ja lisää tarvittaessa myös hieman suolaa ja pippuria. Laita tacokuoret yhteen syvään kulhoon täyttöä varten.

3.

Sekoita taco-mauste majoneesiin ja jogurttiin. Laita salaattia kuorien joukkoon ja lisää sen päälle salsaa. Paista nuggetit pakkauksen ohjeen mukaan kullanruskeiksi ja rapeiksi.

4.

Täytä jokainen taco 2 nuggetilla ja lorauta päälle ylimääräistä salsaa ja tacokastiketta. Koristele tuoreella korianterilla. Tarjoile lisukkeeksi munuaispapusalaattia ja guacamolea.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
87.5 grammaa
energia
789.1 kilokaloria
rasvat
35.6 grammaa
proteiini
30.7 grammaa