SYKSYINEN KASVISMAKKARA OMENALLA, PUNASIPULILLA JA SALVIALLA

2 servings Serving
15 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

1 pkt eli 2 kpl Hälsans Kök Sensational Sausage
2 omenaa
1 punasipuli
2 rkl öljyä paistamiseen
2 salvialehteä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Aloita puolittamalla omenat. Jaa sitten puolikkaat 8 osaan ja leikkaa jokaisest omenasta pois sen ydin. Siirry punasipuliin ja kuori, puolita ja leikkaa se puolirenkaiksi.

Paista makkarat kullanruskeiksi eli noin 5 minuutin ajan ja siirrä sitten pois levystä. Lisää vielä hieman oliiviöljyä ja paista sitten sipuliviipaleet keskilämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä.

Lisää omenat ja kypsennä samalla sekoittaen, kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää hienonnettu salvia ja makkarat omenoiden joukkoon ja keitä vielä muutama minuutti.