SYKSYINEN KASVISMAKKARA OMENALLA, PUNASIPULILLA JA SALVIALLA

2 servings Serving
15 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

1 pkt eli 2 kpl Hälsans Kök Sensational Sausage
2 omenaa
1 punasipuli
2 rkl öljyä paistamiseen
2 salvialehteä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Aloita puolittamalla omenat. Jaa sitten puolikkaat 8 osaan ja leikkaa jokaisest omenasta pois sen ydin. Siirry punasipuliin ja kuori, puolita ja leikkaa se puolirenkaiksi.

Paista makkarat kullanruskeiksi eli noin 5 minuutin ajan ja siirrä sitten pois levystä. Lisää vielä hieman oliiviöljyä ja paista sitten sipuliviipaleet keskilämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä.

Lisää omenat ja kypsennä samalla sekoittaen, kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää hienonnettu salvia ja makkarat omenoiden joukkoon ja keitä vielä muutama minuutti.

Nutritional Information
Typical values
Per Serving
energia
401.95 Kilocalories
hiilihydraatit
34.84 Grams
proteiini
14.5 Grams
rasvat
18.63 Grams