7a7fdc4b7adc669491b2a2662c34cef2_GG323601-1.jpg

SYKSYINEN KASVISMAKKARA OMENALLA, PUNASIPULILLA JA SALVIALLA

2 annosta
15 MIN
Helppo

Ainesosat

1 pkt eli 2 kpl Hälsans Kök Sensational Sausage
2 omenaa
1 punasipuli
2 rkl öljyä paistamiseen
2 salvialehteä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Aloita puolittamalla omenat. Jaa sitten puolikkaat 8 osaan ja leikkaa jokaisest omenasta pois sen ydin. Siirry punasipuliin ja kuori, puolita ja leikkaa se puolirenkaiksi.

2.

Paista makkarat kullanruskeiksi eli noin 5 minuutin ajan ja siirrä sitten pois levystä. Lisää vielä hieman oliiviöljyä ja paista sitten sipuliviipaleet keskilämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä.

3.

Lisää omenat ja kypsennä samalla sekoittaen, kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää hienonnettu salvia ja makkarat omenoiden joukkoon ja keitä vielä muutama minuutti.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
34.8 grammaa
energia
402 kilokaloria
rasvat
18.6 grammaa
proteiini
14.5 grammaa