Nuudelisalaatti vegaanisella šnitselillä

Rapea schnitsel-nuudelisalaatti

2 annosta
20 MIN
väli-

Ainesosat

1 pakkaus Hälsans Kök Schnitzel
150 g valitsemaasi nuudeleita
100 g keitettyä edamamea
1 mango
1 avokado
1 punainen paprika
1 punasipuli
1/2 kurkkua
1 lime
auringonkukkaöljy
4 rkl Tamari-soijakastiketta tai muuta kevyttä soijakastiketta
2 rkl seesamiöljyä
1 cm tuoretta inkivääriä
muutama korianterin oksa
suola
pippuri
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa mangon puolikkaat kuoppaa pitkin. Leikkaa puolikkaat pituussuunnassa osiin ja leikkaa hedelmäliha irti kuoresta. Leikkaa palat viipaleiksi ja sitten suikaleiksi. Kuori ja puolita sipuli ja leikkaa se sitten ohuiksi viipaleiksi.

2.

Leikkaa kurkku viipaleiksi viipaleiksi ja sitten suikaleiksi. Puolita avokado, poista ydin, poista hedelmäliha kuoresta, leikkaa paloiksi ja ripottele päälle limetin mehua.

3.

Sekoita nuudelit, mango, paprika, sipuli, kurkku ja avokado keskenään. Sekoita kastiketta varten soijakastike, seesamiöljy, inkivääri, suola ja pippuri ja paista šnitselit pakkauksen ohjeen mukaan rapeaksi.

4.

Maista salaatti kastikkeella ja tarjoile loput erikseen. Levitä salaatti lautasille ja leikkaa šnitselit suikaleiksi. Lisää šnitseli salaattiin ja koristele korianterilla.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
102.3 grammaa
energia
964.4 kilokaloria
rasvat
40.7 grammaa
proteiini
48.3 grammaa