Arabialainen salaatti

Arabialainen salaatti falafelilla

4 annosta
33 MIN
Helppo

Ainesosat

2 pakkaus Hälsans Kök Falafel
1 pieni kukkakaali
50 g rucolaa
4 rkl kikherneitä
3 rkl granaattiomenan siemeniä
4 päivämäärää
2 ruokalusikallista saksanpähkinöitä
200 ml jogurttia (vegaaninen)
2 rkl tahinia
1 rkl sitruunamehua
1 nippu minttua
2 rkl kurkumaa
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuumenna uuni 200°C:een. Leikkaa kukkakaali pieniksi samankokoisiksi kimppuiksi. Sekoita ne kulhossa hieman öljyä, kurkumaa, suolaa ja pippuria.

Aseta ne uunipellille ja paista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja värillisiä. Leikkaa taatelit paloiksi, hienonna saksanpähkinät ja valuta kikherneet.

Sekoita kastiketta varten tahini jogurttiin ja mausta sitruunalla

Paista tai astele Hälsans Kök Falafel pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita kukkakaali rucolan, kikherneiden, taateleiden ja saksanpähkinöiden kanssa ja levitä lautasille tai vadille. Tarjoa päälle paistetut falafelit ja koristele granaattiomenan siemenillä, tahinikastikkeella ja mintulla.

EI JÄTETÄ VINKKI: Käytä jäljellä olevat kukkakaalinlehdet sekoituskulhoon. - Voit myös säilyttää salaatin hyvin, jos säilytät rucolan erikseen ja lisäät sen juuri ennen käyttöä.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving