Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet leek recipe

Purjocurry kasvispalloilla

Serving 2 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Plant-based balls
4 tl vihreää currytahnaa
400 ml kookosmaitoa
2 purjoa renkaiksi leikattuna
Riisi, valinnainen
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Purjocurry kasvispalloilla

Valmista tämä helppo purjocurry Hälsans Kök Plant-based balls. Kokeile tätä nopeaa, hellävaraista ja kermaista illallista, joka on täynnä makua!

VALMISTUS

1. Hauduta purjorenkaita

Leikkaa purjo renkaiksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

2. Sekoita kookosmaito ja vihreä currytahna

Sekoita joukkoon varovasti kookosmaito ja vihreä currytahna.

3. Yhdistä paistetut kasvispallot purjoon

Paista Hälsans kök Plant-based balls pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää ne keitettyyn purjoon.

4. Hauduta, tarjoile riisin kanssa ja nauti makuista!

Hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti ja tarjoile heti. Tämä ruokalaji voidaan tarjoilla myös riisin kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
21.2 grammaa
energia
371.5 kilokaloria
rasvat
20.9 grammaa
proteiini
23.1 grammaa