Nudelsoppa

NUUDELIKEITO FILEPALAISILLA, LIEMEN JA SALAATTISIPULILLA

Serving 4 annosta
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

200 grammaa Retiisit, raa'at
1 sipuli, raaka
50 millilitraa kasvislientä
1,5 litraa vettä
2 tähtianista vartta
1 kanelitanko
5 vartta korianteria
50 millilitraa soijakastiketta
1,5 ruokalusikallista sokeria
250 grammaa lasinuudeleita
100 grammaa pavunversoja
100 grammaa pak choita
2 vihreää sipulia
chilihiutaleita
70 ml riisiviinietikkaa
1 paketti Hälsans Kök Filet pieces
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

NUUDELIKEITO FILEPALAISILLA, LIEMEN JA SALAATTISIPULILLA

Nuudelikeitto on suosittu ruokalaji mihin aikaan vuodesta tahansa. Siinä on upea makuyhdistelmä kanelia ja inkivääriä. Kaneli on tärkeä mauste thaimaalaisessa ja kiinalaisessa keittiössä, ja sitä käytetään pääasiassa keittoihin ja haudutettuihin ruokiin. Kaneli on myös täydellinen yhdistelmä tähtianikselle ja inkiväärille. Älä unohda, että nuudelikeitto tulee syödä puikkojen kanssa.

VALMISTUS

1. Kuori retiisi ja sipuli

Kuori retiisi ja sipuli ja leikkaa ne lusikkaan sopiviksi paloiksi.

2. Keitä keiton aineksia 10-20 min

Laita kaikki keiton ainekset isoon kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10-20 min.

3. Keitä nuudelit

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä lämpimänä.

4. Lisää Hälsans Kök Filet pieces

Lisää Hälsans Kök Filet pieces keittoon viimeisen 5 minuutin aikana

5. Kaada kulhoihin

Laita nuudelit, itut, pak choi/pinaatti 10 pieneen lämpimään keittokulhoon.

6. Lisää kiinalainen retiisi ja sipuli.

Kaada keiton päälle ja lisää kiinalainen retiisi ja sipuli.

7. Palvella!

Tarjoile hienonnetun sipulin, riisiviinietikan ja chilijauheen kanssa

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
119.7 grammaa
energia
632.2 kilokaloria
rasvat
5.5 grammaa
proteiini
32.8 grammaa

Shake things up at home