Mediterranean No Waste Pasta a la Norma

Pasta a la Norma

Serving 4 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1pakkaus Hälsans Kök kasvisfileesuikaleita
400 g speltti- tai täysjyväspagettia
1 munakoiso
2 valkosipulinkynttä
1 purkki kuutioituja tomaatteja (400 g)
2 rkl kapriksia
2 tl kuivattua oreganoa
Hieman tuoretta basilikaa
oliiviöljyä paistamiseen
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Pasta a la Norma

Kokeile ja ihastu italialaisen ruoan inspiroimaan herkulliseen ateriaan! Onnistuaksesi tarvitset Hälsans Kökin kasvipohjaisten fileesuikaleiden kanssa vain munakoisoa, kapriksia ja basilikaa.

VALMISTUS

1. Valmista munakoiso ja tomaattikastike

Leikkaa munakoisot noin 2 cm:n kuutioiksi, laita ne siivilään, ripottele päälle suolaa ja jätä 10 minuutiksi. Pilko tomaatit. Paista sillä välin valkosipulia öljyssä ja lisää pilkotut tomaatit. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes kastike on paksua.

2. Keitä pasta ja paista munakoiso

Kiehauta vähän vettä ja keitä pasta ohjeen mukaan. Huuhtele ja kuivaa munakoiso,ja paista pienessä määrässä öljyä kullanruskeaksi. Ripottele päälle oreganoa. Paista kaprikset ja puolet basilikasta (karkeasti pilkottuna) yhdessä.

3. Paista kasvipohjaiset fileesuikaleet

Paista Hälsans Kök kasvipohjaiset fileesuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada pastavesi pois, mutta säästä se myöhempää käyttöä varten.

4. Koristele, tarjoile ja nauti ateriasta!

Kaada fileesuikalekastike pastan joukkoon, sekoita ja tarjoile. Koristele tuoreella basilikalla. Voit halutessasi lisätä myös raastettua vegaanista juustoa.

chef_cooking

Ruoanlaittovinkkejä

Ei jätevihjeitä
Jäljelle jäävä pastavesi sopii erinomaisesti kasvien kasteluun. (kunhan siihen ei ole lisätty suolaa tai öljyä)
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
89.4 grammaa
energia
556.4 kilokaloria
rasvat
10 grammaa
proteiini
33.7 grammaa