Garden Gourmet Sensaatiomaiset marinoidut palat aasialaiseen tyyliin

Vegaaninen naanleipä paistetuilla fileesuikaleilla

Serving 2 annosta
Kesto 20 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1 Pakkaus Hälsans Kökin fileesuikaleita
Kurkku
¼ punaista paprikaa
200 g babypinaattia
4 korianterinlehteä
1 punasipuli
1 punainen paprika
1 valkosipulinkynsi
½ tl jauhettuja kuminansiemeniä
suolaa ja pippuria
öljyä paistamiseen
2 dl kasvisjogurttia
2 naanleipää
4 mintunlehteä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Vegaaninen naanleipä paistetuilla fileesuikaleilla

Kokeile tätä herkullista aasialaisesta ruoasta inspiroitua reseptiä naanleivällä ja Hälsans Kökin fileesuikaleilla vegaanisessa jogurttikastikkeessa!

VALMISTUS

1. Valmista kastike

Raasta kurkku ja rypistele se siivilässä jogurttikastiketta. Hienonna paprika, valkosipulikorianteri ja minttu sekä sekoita jogurtin joukkoon hieman murskattua kuminaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Valmista sipulit

Leikkaa punasipuli ja paprika paloiksi ja hienonna valkosipuli. Paista paprikaa ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Paista valkosipulia hetken ajan.

3. Valmista fileesuikaleet je leivät

Valmista Hälsans Kökin fileesuikaleet toisessa paistinpannussa pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada paprika-sipuliseos päälle. Paista leivät leivänpaahtimessa ja leikkaa ne.

4. Täytä leivät ja tarjoile

Täytä leivät pinaatilla ja seoksella. Tarjoile kasvisjogurttikastikkeen kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
104.1 grammaa
energia
842.9 kilokaloria
rasvat
21.2 grammaa
proteiini
57.2 grammaa