Garden Gourmet Sensaatiomaiset marinoidut palat aasialaiseen tyyliin

Vegaaninen naan-leipä paistetuilla fileepaloilla

2 annosta
20 MIN
Helppo

Ainesosat

1 pakkaus Hälsans Kök Fileésuikaleita
Kurkku
¼ punaista paprikaa
200 g babypinaattia
4 korianterinlehteä
1 punasipuli
1 punainen paprika
1 valkosipulinkynsi
½ tl jauhettuja kuminansiemeniä
suolaa ja pippuria
öljyä paistamiseen
200 ml kasvisjogurttia
2 naan leipää
4 mintunlehteä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1. 1

Jogurttikastiketta varten raasta kurkku karkeasti ja rypistele se siivilässä. Hienonna paprika, valkosipulikorianteri ja minttu ja sekoita jogurtin joukkoon hieman murskattua kuminaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. 2

Leikkaa punasipuli ja paprika paloiksi ja nuole ja hienonna valkosipuli. Paista paprikaa ja sipulia öljyssä muutama minuutti ja paista valkosipulia hetken.

3. 3

Vaihe Hälsans Kök Fileepalat toiseen paistinpannuun pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada paprika-sipuli-seos läpi. Ravista leivät leivänpaahtimessa ja leikkaa ne.

4. 4

Täytä leipä pinaatilla ja täytä seos. Tarjoile kasvisjogurttikastikkeen kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
104.1 grammaa
energia
842.9 kilokaloria
rasvat
21.2 grammaa
proteiini
57.2 grammaa