Garden Gourmet Sensaatiomaiset marinoidut palat aasialaiseen tyyliin

Vegaaninen naan-leipä paistetuilla fileepaloilla

2 annosta
20 MIN
Helppo

Ainesosat

1 pakkaus Hälsans Kök Fileésuikaleita
Kurkku
¼ punaista paprikaa
200 g babypinaattia
4 korianterinlehteä
1 punasipuli
1 punainen paprika
1 valkosipulinkynsi
½ tl jauhettuja kuminansiemeniä
suolaa ja pippuria
öljyä paistamiseen
200 ml kasvisjogurttia
2 naan leipää
4 mintunlehteä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Jogurttikastiketta varten raasta kurkku karkeasti ja rypistele se siivilässä. Hienonna paprika, valkosipulikorianteri ja minttu ja sekoita jogurtin joukkoon hieman murskattua kuminaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa punasipuli ja paprika paloiksi ja nuole ja hienonna valkosipuli. Paista paprikaa ja sipulia öljyssä muutama minuutti ja paista valkosipulia hetken.

Vaihe Hälsans Kök Fileepalat toiseen paistinpannuun pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada paprika-sipuli-seos läpi. Ravista leivät leivänpaahtimessa ja leikkaa ne.

Täytä leipä pinaatilla ja täytä seos. Tarjoile kasvisjogurttikastikkeen kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
energia
842.9 kilokaloria
proteiini
57.2 grammaa
hiilihydraatit
104.1 grammaa
rasvat
21.2 grammaa