misosuppe

Japanilainen Miso Ramen -keitto

4 annosta
21 MIN
väli-

Ainesosat

1 pakkaus Hälsans Kök Filet Pieces
250 g ramen-nuudeleita
100 g shiitake-keittoa
1 kourallinen tuoretta pinaattia
100 g keitettyjä edamame-papuja
4 retiisiä
4 porkkanaa
100 g bimi
1 L misorahasto misorahastokuutiosta tai kraftpastasta
koristeeksi mustia seesaminsiemeniä ja shisho-purppurakrassia
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Keitä ramen-nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa shiitake, retiisi ja porkkana viipaleiksi ja puolita bimi pituussuunnassa. Keitä porkkanoita 4 minuuttia rapeaksi ja blansoi bimi- ja shiitake 2 minuuttia.

Keitä teho. Paista fileepalat varovasti pakkauksen ohjeen mukaan.

Jaa ramen-nuudelit, tuoreet pinaatinlehdet, porkkanat, bimi, soijapavut, shii-take ja fileepalat suuriin keittokulhoihin.

Kaada kuuma liemi päälle ja koristele retiisillä, seesaminsiemenillä ja shishokassilla.

Herkullinen: mausteinen chili 'rapea' öljy 150 ml oliiviöljyä 1 iso tuore chili 1 salottisipuli 1 valkosipulinkynsi 1 rkl kuivattua chilihiutaletta 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä. Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja tuore paprika (siemenliha) hienoksi ja paista ne varovasti ruskistamatta pienessä öljyssä. 2. Lisää loput öljystä ja inkivääri ja anna jäähtyä.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
energia
742.8 kilokaloria
proteiini
44.4 grammaa
hiilihydraatit
109.6 grammaa
rasvat
15.6 grammaa