Minikääreet vegaanisilla fileepaloilla

Minikääreet vegaanisilla fileesuikaleilla

4 annosta
30 MIN
väli-

Ainesosat

Hälsans Kök Filet Pieces
4 pientä tortillakäärettä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 pieni kesäkurpitsa
1 punasipuli
200 ml vegaanista jogurttia
2 rkl vegaanista majoneesia
1 sitruuna
hieman cayennepippuria
pieni tilli
hieman suolaista
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Esilämmitä uuni 180 ºC. Kuumenna grillipannu miedolla lämmöllä. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa suikaleiksi ja sipuli ohuiksi puolirenkaiksi.

2.

Paista rapeat kasvikset pannulla. Paista fileepaloja pannulla öljyssä muutama minuutti. Täytä kääreet kasviksilla ja grillatuilla paloilla ja taita ne strutsin tavoin ja kiinnitä vartaalla. Aseta ne lautaselle ja paista niitä uunissa juuri ennen tarjoilua muutama minuutti, kunnes ne saavat vaalean värin ja pysyvät muodoltaan.

3.

Sekoita jogurtti majoneesiin ja mausta sitruunamehulla ja -kuorella sekä suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon hienonnettu tilli Tarjoa kastike kääreiden kanssa

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
33.2 grammaa
energia
287.1 kilokaloria
rasvat
7 grammaa
proteiini
22.3 grammaa