Minikääreet vegaanisilla fileepaloilla

Minitortillat vegaanisilla fileesuikaleilla

Serving 4 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
4 pientä tortillakäärettä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 pieni kesäkurpitsa
1 punasipuli
200 ml vegaanista jogurttia
2 rkl vegaanista majoneesia
1 sitruuna
hieman cayennepippuria
Pieni määrä tilliä
hieman suolaista
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Minitortillat vegaanisilla fileesuikaleilla

Ihastu Hälsans Kökin herkullisiin, vegaanisiin fileesuikaleihin. Niistä voit valmistaa maistuvia tortilloja.

VALMISTUS

1. Esivalmista raaka-aineet

Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Kuumenna grillipannu miedolla lämmöllä. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa suikaleiksi ja sipuli ohuiksi puolirenkaiksi.

2. Täytä tortillat ja tarjoile

Paista kasvikset rapeiksi pannulla. Paista myös fileesuikaleet öljyssä muutaman minuutin ajan. Täytä kääreet kasviksilla ja grillatuilla suikaleilla. Taita ne kiinni vartaalla. Aseta ne lautaselle ja paista niitä uunissa juuri ennen tarjoilua muutama minuutti. Tarjoile!

3.

Sekoita jogurtti majoneesiin ja mausta sitruunamehulla ja -kuorella sekä suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon hienonnettu tilli Tarjoa kastike kääreiden kanssa

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
33.2 grammaa
energia
287.1 kilokaloria
rasvat
7 grammaa
proteiini
22.3 grammaa