ce1a3341ff2e9d4b39ada5491367eeab_180124_Chicken_Style_Fillets_Fajitas.jpg

MEKSIKOLAISTYYLISET KASVISFAJITAKSET

4 annosta
25 MIN
väli-

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Fileesuikaleita
1 viipaloitu paprika
1 viipaloitu keltainen paprika
1 pieni avokado kuutioina
200 g säilykesokerimaissia valutettuna
200 g salaattia
1 viipaloitu sipuli
100 g tuoretta tomaattisalsaa
25 g korianterinlehtiä
Limemehua
1 tl oliiviöljyä
Jauhettua mustapippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Esilämmitä uuni 180 ° C: seen (kiertoilmauuni 160 ° C:seen). Kääri fajita suureen folioarkkiin ja aseta leivinpaperille sekä lämmitä uunissa noin 5-8 minuuttia.

2.

Kuumenna öljy suuressa teflonpaistinpannussa ja kypsennä pilkottua parikaa sekä sipulikuutioita, kunnes ne alkavat karamellisoitua. Aseta kasvikset erilliselle lautaselle.

3.

Lisää fileesuikaleet pannulle ja paista kullanruskeiksi, lisää vihannekset pannulle, lisää mausteet ja paista vielä minuutti.

4.

Valmista nopea maissi-salsa sekoittamalla sokerimaissit kuutioituun sipuliin, avokadoon ja limemehuun. Ripottele pinnalle korianterinlehtiä. Mausta salsa maun mukaan mustapippurilla.

5.

Laita ainekset tarjoilukulhoihin, ota fajitat uunista, kata lautaset pöytään ja anna vieraiden koota omat annoksensa!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
19.6 grammaa
energia
279.6 kilokaloria
rasvat
13.3 grammaa
proteiini
21.8 grammaa