MEKSIKOLAISTYYLISET KASVISFAJITAKSET

4 servings Serving
25 MIN Kesto
väli- Vaikeusaste

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Fileesuikaleita
1 viipaloitu paprika
1 viipaloitu keltainen paprika
1 pieni avokado kuutioina
200 g säilykesokerimaissia valutettuna
200 g salaattia
1 viipaloitu sipuli
100 g tuoretta tomaattisalsaa
25 g korianterinlehtiä
Limemehua
1 tl oliiviöljyä
Jauhettua mustapippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Esilämmitä uuni 180 ° C: seen (kiertoilmauuni 160 ° C:seen). Kääri fajita suureen folioarkkiin ja aseta leivinpaperille sekä lämmitä uunissa noin 5-8 minuuttia.

Kuumenna öljy suuressa teflonpaistinpannussa ja kypsennä pilkottua parikaa sekä sipulikuutioita, kunnes ne alkavat karamellisoitua. Aseta kasvikset erilliselle lautaselle.

Lisää fileesuikaleet pannulle ja paista kullanruskeiksi, lisää vihannekset pannulle, lisää mausteet ja paista vielä minuutti.

Valmista nopea maissi-salsa sekoittamalla sokerimaissit kuutioituun sipuliin, avokadoon ja limemehuun. Ripottele pinnalle korianterinlehtiä. Mausta salsa maun mukaan mustapippurilla.

Laita ainekset tarjoilukulhoihin, ota fajitat uunista, kata lautaset pöytään ja anna vieraiden koota omat annoksensa!