fa7664275c39dd0755088ea389641e35_180222_Filet_Pieces_Mexican_tortilla_x2500.jpg

Kasvistortillat

Serving 4 annosta
Kesto 15 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
125 g kidneypapuja (valutettu paino)
125 g säilykemaissia (valutettu paino)
1 avokado
2 makeaa suippopaprikaa
2 tomaattia
4 tortillaa
100 ml smetanaa
1 rkl cajun-maustetta
1 rkl tuoretta korianteria
3 rkl kasvipohjaista öljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kasvistortillat

Meksikolaistyyliset kasvistortillat valmistuvat hetkessä Hälsans Kökin ansiosta. Maista ja ihastu!

VALMISTUS

1. Valmista fileesuikaleet

Sekoita astiassa cajun-mauste öljyyn ja marinoi Hälsans Kökin kasvisfileesuikaleet. Kuumenna paistinpannu ja paista fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti kullanruskeiksi.

2. Valmista vihannekset

Valuta pavut ja maissit nesteestä sillä aikaa. Puhdista tuoreet vihannekset ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita vihannekset maissin kanssa.

3. Kuumenna pavut

Kuumenna pavut yhdessä fileesuikaleiden kanssa muutaman minuutin ajan.

4. Lämmitä tortillat

Lämmitä tortillat pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

5. Täytä tortillat ja tarjoile

Peitä puolet tortillasta Cajun-fileesuikale-papuseoksella ja lisää päälle kasvissalaattia. Koristele crème fraîchella ja karkeasti hienonnetulla korianterilla. Taita lopuksi tortilla puoliksi ja nauti!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
45.6 grammaa
energia
602.3 kilokaloria
rasvat
35 grammaa
proteiini
29 grammaa