MEKSIKOLAISET KASVISRUOKATORTILLAT

4 servings Serving
15 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Fileesuikaleita
125 g kidneypapuja (valutettu paino)
125 g säilykemaissia (valutettu paino)
1 avokado
2 makeaa suippopaprikaa
2 tomaattia
4 tortillaa
100 ml smetanaa
1 rkl cajun-maustetta
1 rkl tuoretta korianteria
3 rkl kasvipohjaista öljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Sekoita astiassa cajun-mauste öljyyn ja marinoi fileesuikaleet. Kuumenna paistinpannu ja paista fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti kullanruskeiksi.

Valuta pavut ja maissit nesteestä sillä aikaa. Puhdista tuoreet vihannekset ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita vihannekset maissin kanssa.

Kuumenna pavut yhdessä fileesuikaleiden kanssa muutaman minuutin ajan.

Lämmitä tortillat pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Peitä puolet tortillasta Cajun-fileesuikale-papuseoksella ja lisää päälle kasvissalaattia. Koristele crème fraîchella ja karkeasti hienonnetulla korianterilla. Taita lopuksi tortilla puoliksi ja nauti!