MEKSIKOLAINEN KASVISCHORIZOMAKKARA

4 servings Serving
30 MIN Kesto
väli- Vaikeusaste

Ainesosat

180 grammaa Hälsans Kök Sensational Chorizo
500 g munuaispapuja
140 g maissia
1 punainen chili
1 chilipippuri
½ tl paprikamaustetta
4 rkl öljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Leikkaa paprika kuutioiksi ja paprikachili ohuiksi renkaiksi. Paista ne pienessä määrässä öljyssä. Lisää paprikamauste, paista hetken ajan ja lisää valutetut munuaiset ja maissi. Kuumenna seos lyhyen ajan verran ja sekoita toisinaan ja pidä se lämpimänä kannen alla.

Paista Sensational Chorizo -makkarat ruskeiksi pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Leikkaa makkarat pituussuunnassa, mutta ei kokonaan. Lisää lämmin pavusekoitus makkaroihin ja lisää sen jälkeen salsaa. Koristele tuoreella korianterilla ja hienonnetuilla tortillasiruilla.

Tarjoile muiden herkkujen kera: munuaispapuseoksen, kotitekoisen guacamolen ja smetanan kanssa. Nauti!