9785be85a403998a7c96b670784c6ee7_190722_GG_Mince_Mexican_Chili_liggend_TC.jpg

Meksikolainen chili sin carne

Serving 4 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

400 grammaa Hälsans Kökin soijarouhetta
1 avokado
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 punainen paprika
4 tl meksikolaisia yrttejä
2 tölkkiä tomaattikuutioita (400g)
1 purkki (400 g) valutettuja kidneypapuja
1 nippu tuoretta korianteria
1 pieni tölkki maissinjyviä
1 lime
Rouhittua pippuria maun mukaan
1 pussi tortillalastuja
125 ml kermavaahtoa tai kasviperäistä jogurttia
oliiviöljyä (paistamiseen)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Meksikolainen chili sin carne

Meksikolainen chili sin carne onnistuu parhaiten Hälsans Kökin soijarouheella. Maista ja ihastu!

VALMISTUS

1. Valmista raaka-aineet

Kuori sekä pilko sipuli ja valkosipuli. Leikkaa paprika paloiksi. Paista sipuli, pippuri ja valkosipuli öljyssä.

2. Valmista soijarouhe

Lisää soijarouhe sekä yrtit ja paista samalla sekoittaen rauhallisesti. Lisää tomaattikuutiot ja anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.

3. Lisää pavut

Lisää pavut ja kuumenna noin viisi minuuttia.

4. Koristele ja tarjoile

Tarjoile chici sin carne astiassa ja lisää viereen muut herkut: crème fraichea, maissia, tortillalastuja, paprikaa, avokadoa ja tuoretta korianteria jokaisen syöjän makuun.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
96.2 grammaa
energia
785.4 kilokaloria
rasvat
26.7 grammaa
proteiini
45.7 grammaa