MEKSIKOLAINEN VEGAANINEN CHILI SIN CARNE

4 servings Serving
30 MIN Kesto
väli- Vaikeusaste

Ainesosat

400 grammaa Hälsans Kök Sensational Mince
1 avokado
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 punainen paprika
4 tl meksikolaisia yrttejä tai tee itse - katso resepti alla
2 tölkkiä tomaattikuutioita (400g)
1 purkki (400 g) valutettuja munuaispapuja
1 nippu tuoretta korianteria
1 pieni tölkki maissinjyviä
1 lime
Rouhittua pippuria maun mukaan
1 pussi tortillalastuja
125 ml kermavaahtoa tai kasviperäistä jogurttia
oliiviöljyä (paistamiseen)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuori sekä pilko sipuli ja valkosipuli. Leikkaa paprika paloiksi. Paista sipuli, pippuri ja valkosipuli öljyssä.

Lisää 'Sensational Mince' sekä yrtit ja paista samalla sekoittaen rauhallisesti. Lisää tomaattikuutiot ja anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.

Lisää pavut ja kuumenna noin viisi minuuttia.

Tarjoile chici sin carne astiassa ja lisää viereen muut herkut: crème fraichea, maissia, tortillalastuja, paprikaa, avokadoa ja tuoretta korianteria jokaisen syöjän makuun.