Leikaka varsiparsakaali pituussuunnassa ja karamelisoi sokerinpalat n. kahden minuutin ajana. Leikkaa kiinankaali ja kevätsipuli yhden senttimetrin paloiksi.
Ainesosat
2 pakkausta Hälsans Kökin vegaanisia soijanugetteja
300 g valkoista (basmati) riisiä
1 Kiinankaali
400g varsiparsaa
200 g sokeripaloja
125 g pavunversoja
1 valkosipulinkynsi
400 ml kookosmaitoa
150 ml vettä
1 cm tuoretta inkivääriä
1/4 punaista paprikaa
auringonkukkaöljy paistamiseen
2 kevätsipulia
4 rkl sweet chilikastiketta
5 rkl kevyesti suolattua soijakastiketta
1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
suola
pippuri
Karamellisoidut nugetit riisin ja vihannesten kanssa
Mikset tarjoilisi vegaanisia nugetteja aasialaiseen tyyliin? Nämä karamellisoidut Hälsans Kökin kasvipohjaiset nugetit maistuvat kookosriisin ja aasialaisten vihannesten kanssa!
VALMISTUS
1. Karamelisoi varsiparsakaali
2. Valmista kasvikset
Poista pavun iduista ohuet juuret. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa punainen paprika ohuiksi renkaiksi.
3. Sekoita kaikki ainekset
Paista karamellisoidut sokeripalat, varsiparsakaali ja kiinankaali öljyssä. Paista myös valkosipuli, inkivääri ja paprika. Lisää hieman soijakastiketta paistamisen aikana ja mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele pavunidut vihanneksissa ja pidä kaikki lämpimänä. Sekoita tällä välin chilikastike soijakastikkeeseen.
4. Paista nugetit ja tarjoile
Paista nugetit pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada ne kuumana kastikeseokseen. Tarjoile ateria riisillä, lisäämällä vihanneksia ja nugetteja sekä ripottelemalla pinnalle seesaminsiemeniä.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
106.5 grammaa
energia
901.9 kilokaloria
rasvat
39.3 grammaa
proteiini
35.2 grammaa