Lasitetut nuggetit riisin ja vihannesten kanssa

Karamellisoidut nugetit riisin ja vihannesten kanssa

Serving 4 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste Haastava

Ainesosat

2 pakkausta Hälsans Kökin vegaanisia soijanugetteja
300 g valkoista (basmati) riisiä
1 Kiinankaali
400g varsiparsaa
200 g sokeripaloja
125 g pavunversoja
1 valkosipulinkynsi
400 ml kookosmaitoa
150 ml vettä
1 cm tuoretta inkivääriä
1/4 punaista paprikaa
auringonkukkaöljy paistamiseen
2 kevätsipulia
4 rkl sweet chilikastiketta
5 rkl kevyesti suolattua soijakastiketta
1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
suola
pippuri
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Karamellisoidut nugetit riisin ja vihannesten kanssa

Mikset tarjoilisi vegaanisia nugetteja aasialaiseen tyyliin? Nämä karamellisoidut Hälsans Kökin kasvipohjaiset nugetit maistuvat kookosriisin ja aasialaisten vihannesten kanssa!

VALMISTUS

1. Karamelisoi varsiparsakaali

Leikaka varsiparsakaali pituussuunnassa ja karamelisoi sokerinpalat n. kahden minuutin ajana. Leikkaa kiinankaali ja kevätsipuli yhden senttimetrin paloiksi.

2. Valmista kasvikset

Poista pavun iduista ohuet juuret. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa punainen paprika ohuiksi renkaiksi.

3. Sekoita kaikki ainekset

Paista karamellisoidut sokeripalat, varsiparsakaali ja kiinankaali öljyssä. Paista myös valkosipuli, inkivääri ja paprika. Lisää hieman soijakastiketta paistamisen aikana ja mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele pavunidut vihanneksissa ja pidä kaikki lämpimänä. Sekoita tällä välin chilikastike soijakastikkeeseen.

4. Paista nugetit ja tarjoile

Paista nugetit pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada ne kuumana kastikeseokseen. Tarjoile ateria riisillä, lisäämällä vihanneksia ja nugetteja sekä ripottelemalla pinnalle seesaminsiemeniä.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
106.5 grammaa
energia
901.9 kilokaloria
rasvat
39.3 grammaa
proteiini
35.2 grammaa