Lasitetut nuggetit riisin ja vihannesten kanssa

Karamellisoidut nugetit riisin ja vihannesten kanssa

4 annosta
30 MIN
Haastava

Ainesosat

2 pakkaus Hälsans Kök Vegaaniset Soijanuggetit
300 g valkoista (basmati) riisiä
1 Kiinankaali
400g varsiparsaa
200 g sokeripaloja
125 g pavunversoja
1 valkosipulinkynsi
400 ml kookosmaitoa
150 ml vettä
1 cm tuoretta inkivääriä
1/4 punaista paprikaa
auringonkukkaöljy paistamiseen
2 kevätsipulia
4 rkl sweet chilikastiketta
5 rkl kevyesti suolattua soijakastiketta
1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
suola
pippuri
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Karamellisoi sokeripalat ja varsiparsakaali (leikkaa pituussuunnassa) n. 2 minuuttia. Leikkaa kiinankaali paloiksi ja kevätsipuli 1 senttimetrin paloiksi.

2.

Poista pavun iduista ohuet juuret. Kuori ja hienonna valkosipuli ja kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa punainen paprika ohuiksi renkaiksi.

3.

Paista karamellisoidut sokeripalat, varsiparsakaali ja kiinankaali öljyssä. Paista myös valkosipuli, inkivääri ja paprika. Lisää hieman soijakastiketta paistamisen aikana ja mausta suolalla ja pippurilla. Lopuksi käännä pavunidut vihannesten läpi ja pidä kaikki lämpimänä. Sekoita tällä välin chilikastike soijakastikkeeseen.

4.

Paista nuggetit pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada ne kuumana kastikeseoksen läpi. Tarjoile astia laittamalla riisiä kulhoon, lisäämällä vihanneksia ja nuggetteja ja ripottelemalla pinnalle seesaminsiemeniä.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
106.5 grammaa
energia
901.9 kilokaloria
rasvat
39.3 grammaa
proteiini
35.2 grammaa