Älä tuhlaa kukkakaaliriisiä

Kukkakaaliriisi fileesuikaleilla

Serving 1 annos
Kesto 37 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1/2 Hälsans Kök fileesuikaleita
1 pieni kukkakaali
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
Tuoretta inkivääriä
1 purjosipuli
1 punainen paprika
1 chili
1 rkl Hoisin-kastiketta
1 rkl soijakastiketta
1 kourallinen cashewpähkinöitä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kukkakaaliriisi fileesuikaleilla

Sinun ei tarvitse heittää kukkakaalin lehtiä pois, käytä niitä tässä herkullisessa aasialaisvaikutteisessa kasvisreseptissä!

VALMISTUS

1. Tee kukkakaaliriisi

Valmista ensin kukkakaaliriisi. Erottele kukkakaalin lehdet muista, mutta älä heitä niitä pois! Raasta kukkakaali raastimella.

2. Leikkaa kaikki vihannekset

Hienonna sipuli, paprika, purjo ja chili. Hienonna myös valkosipuli ja inkivääri.

3. Laita ajastin päälle

Lisää soijakastike, chili, valkosipuli ja inkivääri pannulle, jossa on vähän oliiviöljyä. Lisää sen jälkeen kukkakaalinlehdet, kaikki muut kasvikset ja tietysti Hälsans Kökin fileesuikaleet. Voit myös lisätä Hoisin-kastiketta.

4. Tarjoilun aika

Lisää kasvisseos kukkakaaliriisin joukkoon ja ripottele päälle hieman cashewpähkinöitä. Nauti!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
65.2 grammaa
energia
576.6 kilokaloria
rasvat
17 grammaa
proteiini
45 grammaa