Marinoituja paloja kevätrullaa

Tuoreet kevätrullat

Serving 4 annosta
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1 Pakkaus Hälsans Kökin fileesuikaleita
8 riisipaperia
80 g punakaalia
120 g kurkkua
40 g roomansalaattia
15 g ituja (sipulin)
40 g tomaatti-chutney
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Tuoreet kevätrullat

Piristä arkiruokaa näillä aasialaisilla, Hälsans Kökin fileesuikaleista tehdyillä kevätrullilla. Helppo, nopea ja täysin vegaaninen!

VALMISTUS

1. Valmista fileesuikaleet

Valmista fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

2. Valmista kasvikset

Pese ja leikkaa kurkku kaistaleiksi ja punakaali Julienne-kaistaleiksi.

3. Liota riisipaperit

Liota riisipaperia kylmässä vedessä 10-15 sekunnin ajan (pakkausohjeiden mukaan) ja aseta se lautaselle. Tee rullat yksi kerrallaan, jotta ne eivät kuivu.

4. Täytä kevätrullat

Laita rullien keskelle salaattia, sipulin ituja, kurkkua, fileefileitä, tomaatti-chutneya ja punakaalia. Kostuta sormesi vedellä, taita sivut keskelle päin ja rullaa ylös. Tarjoillaan soijakastikkeen kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
82.8 grammaa
energia
508.5 kilokaloria
rasvat
8 grammaa
proteiini
24.4 grammaa