Marinoituja paloja kevätrullaa

Tuoreet kevätrullat Hälsans Kök -filettikappaleilla

4 annosta
Helppo

Ainesosat

1 pakkaus Hälsans Kök Fileesuikaleet
8 riisipaperia
80 g punakaalia
120 g kurkkua
40 g romanisalaattia
15 g sipuli ituja
40 g tomaatti-chutney
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Valmista fileet kappaleen pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Pese ja leikkaa kurkku kaistaleiksi ja punakaali julienne-kaistaleiksi.

Liota riisipaperia kylmässä vedessä 10-15 sekunnin ajan (pakkausohjeiden mukaan) ja aseta se lautaselle. Tee rullat yksi kerrallaan, jotta ne eivät kuivu.

Laita keskelle salaattia, sipulin ituja, kurkkua, fileefileitä, tomaatti-chutneya ja punakaalia. Kostuta sormesi vedellä, taita sivut keskelle päin ja rullaa ylös. Kulinaariset vinkit: Tarjoillaan soijakastikkeen kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
energia
508.5 kilokaloria
proteiini
24.4 grammaa
hiilihydraatit
82.8 grammaa
rasvat
8 grammaa