kesäkurpitsa-spagettisalaattia

Kesäkurpitsa-pastasalaatti

Serving 4 annosta
Kesto 26 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

320 grammaa Hälsans Kökin fileesuikaleita
200 g kesäkurpitsa-spaghettia
60 g granaattiomenaa
50 g pistaasipähkinää
50 g marjoja
20 g vegaanijuustoa kreikkalaiseen tyyliin
1,5 rkl neitsytoliiviöljyä
10 g agave-siirappia
10 ml limetin mehua
Hienonnettua korianteria ja minttua
Hieman suolaa ja valkopippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kesäkurpitsa-pastasalaatti

Tämä salaatti on yksinkertainen ja virkistävä! Se on täydellinen kuumille päiville ja piknikille.

VALMISTUS

1. Valmista fileesuikaleet

Valmista Hälsans Kökin fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.

2. Valmista täyte

Rouhi pistaasipähkinät. Leikkaa kreikkalaistyylinen vegaanijuusto pieniksi kuutioiksi. Vatkaa öljy limemehun, agave-siirapin, korianterin ja mintun kanssa. Mausta ateria mielesi mukaan.

3. Sekoita ainekset

Sekoita kesäkurpitsa-spaghettia, Hälsans Kökin fileesuikalaiden, granaattiomenan, pistaasipähkinöiden, marjojen ja vegaanisen juuston kanssa kreikkalaiseen tyyliin. Sekoita vinaigretten kanssa.

4. VINKKI:

Korvaa korianteri ja minttu persiljalla. Ripottele seesaminsiemeniä maun mukaan.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
18.9 grammaa
energia
296.2 kilokaloria
rasvat
14.8 grammaa
proteiini
23.9 grammaa