kesäkurpitsa-spagettisalaattia

Kesäkurpitsa-pastasalaatti kanssa Hälsans Kök Fileesuikaleet

4 annosta
26 MIN
Helppo

Ainesosat

320 grammaa Hälsans Kök Fileepalat
200 g kesäkurpitsa-spagettia
60 g granaattiomenaa
50 g pistaasipähkinää
50 g marjoja
20 g vegaanijuustoa kreikkalaiseen tyyliin
1,5 rkl neitsytoliiviöljyä
10 g agave-siirappia
10 ml limetin mehua
Jotkut juuri hienonnettua korianteria ja minttua
Hieman suolaa ja valkopippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Valmista Hälsans Kök Filet Pieces pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.

2.

Leikkaa pistaasipähkinät karkeasti. Leikkaa kreikkalaistyylinen vegaanijuusto pieniksi kuutioiksi. Vatkaa öljy kalkkimehun, agave-siirapin, korianterin ja mintun kanssa. Mausteet, makut ja lääkkeet mielesi mukaan.

3.

Sekoita kesäkurpitsa-spagettia sensaatiokappaleiden, granaattiomenan, pistaasipähkinöiden, marjojen ja vegaanisen juuston kanssa kreikkalaiseen tyyliin. Sekoita vinaigretten kanssa.

4.

VINKKI: Korvaa korianteri ja minttu persiljalla. Ripottele seesami maun mukaan.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
energia
296.2 kilokaloria
proteiini
23.9 grammaa
hiilihydraatit
18.9 grammaa
rasvat
14.8 grammaa