Kermainen sienikeitto kasvispalloilla

Kermainen sienikeitto kasvissämpylällä

Serving 2 annosta
Kesto 20 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1 pakkaus Hälsans Kökin kasvispullia
250-300 g sienisekoituksia (esim. kantarelleja, kastanjasieniä, nappisieniä)
1 pieni porkkana
1/4 fenkolin sipulia
1 pieni sipuli
1000 ml kasvislientä (1 liemikuutiosta)
150-200 ml (vegaanista) kermaa
muutama oksa timjamia (koristeluun)
oliiviöljyä paistamiseen
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kermainen sienikeitto kasvissämpylällä

Tämä sienikeitto Hälsans Kökin kasvispullilla pelastaa sateiset syksyillat.

VALMISTUS

1. Valmista kasvikset

Leikkaa porkkana, fenkoli ja sipuli pieniksi paloiksi. Pilko sienet karkeasti. Kuullota kasvisseosta öljyssä, kunnes sipuli on läpikuultava. Lisää sekoitetut sienet ja paista ne.

2. Valmista liemi

Lisää liemi ja kiehauta keitto. Lisää kerma, sekoita, kiehauta uudelleen. Lisää tarvittaessa hieman suolaa.

3. Paista kasvispullat

Paista Hälsans Kökin kasvispullia joka puolelta pienessä öljyssä vaaleanruskeiksi ja jaa keittokulhoihin tai lautasille.

4. Koristele ja tarjoile

Kaada sienikeitto kasvispullien päälle ja koristele timjamilla.

chef_cooking

Ruoanlaittovinkkejä

Tarjoiluehdotus:
Tämä keitto maistuu vielä paremmalta kuuman leivän kanssa.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving