Gnoccit sensaatiomaisella farssilla

Kasvisgnocchit

Serving 4 annosta
Kesto 27 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 iso sipuli kuorittuna ja hienonnettuna
2 selleriä hienoksi pilkottuna
100 g porkkanaa kuorittuna ja kuutioituna
1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
2 tl italialaisia yrttejä (tai tuoreita)
1 rkl tomaattipyreetä
1 pieni lasi punaviiniä (valinnainen)
2 x 400 g hienonnettua tomaattia purkissa
vastajauhettua mustapippuria
1 rkl pakasteherneitä
800 g tuoreita gnoccheja
1paketti Hälsans Kökin soijarouhetta
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kasvisgnocchit

Jos etsit vaihtelua arkiruokaan, kannattaa kokeilla kokeilla kasvisgnoccheja. Se tuo Italian hieman lähemmäksi maukkailla mauillaan.

VALMISTUS

1. Paista vihannekset

Paista vihanneksia yrtteineen pannulla öljyssä, kunnes niistä tulee läpikuultavia (noin 5 minuuttia). Lisää sitten vegaaninen jauheliha ja paista vielä 3 minuuttia. Lisää viini kattilaan, jos käytät sitä.

2. Valmista gnocchit

Sekoita joukkoon hienonnetut tomaatit, tomaattipyree ja herneet. Kiehauta varovasti sekoittaen ja kuumenna kunnes kaikki on höyryävän kuumaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada ne pois ja lorauta päälle oliiviöljyä.

3. Koristele ja tarjoile

Tarjoilua varten kaada gnocchit varovasti Bolognese-kastikkeeseen ja tarjoa juustoraastella ja yrttisalaattilla.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
153.7 grammaa
energia
839.8 kilokaloria
rasvat
11.9 grammaa
proteiini
41.8 grammaa