Gnoccit sensaatiomaisella farssilla

Kasvis Gnocchi Bolognese

4 servings
27 MIN
väli-

Ingredients

1 iso sipuli kuorittuna ja hienonnettuna
2 selleriä hienoksi pilkottuna
100 g porkkanaa kuorittuna ja kuutioituna
1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
2 tl italialaisia yrttejä (tai tuoreita)
1 rkl tomaattipyreetä
1 pieni lasi punaviiniä (valinnainen)
2 x 400 g hienonnettua tomaattia purkissa
vastajauhettua mustapippuria
1 rkl pakasteherneitä
800 g tuoretta gnocchia
1x Hälsans Kök vegan mince 300g
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Preparation

Paista vihanneksia yrtteineen pannulla öljyssä, kunnes niistä tulee läpikuultavia (noin 5 minuuttia). Lisää sitten jauheliha ja paista vielä 3 minuuttia. Lisää viini kattilaan, jos käytät sitä.

Sekoita joukkoon hienonnetut tomaatit, tomaattipyree ja herneet.. Kiehauta varovasti sekoittaen ja kuumenna kunnes kaikki on höyryävän kuumaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada ne pois ja lorauta päälle oliiviöljyä.

Tarjoilua varten kaada gnocchit varovasti Bolognese-kastikkeeseen ja tarjoa juustoraaste ja yrttisalaatti.

Nutritional Information
Typical values
Per Serving
energia
839.8 kilokaloria
proteiini
41.8 grammaa
hiilihydraatit
153.7 grammaa
rasvat
11.9 grammaa