Garden Gourmet Sensaatiomaiset marinoidut palat meksikolaistyyliin

Kasvissyöjä tostadas bataattien kanssa

2 annosta
25 MIN
väli-

Ainesosat

Hälsans Kök Filet Pieces
1 laatikko munuaispapuja (250 g)
1 bataatti (150 g)
2 isoa keitettyä punajuurta (200 g)
1 punasipuli
1 lime
100 g babypinaattia
4-6 pientä tortillaa (corditas)
2 avokadoa guacamolea varten (guacamolea varten)
1 rkl meksikolaisia yrttejä (timjami, chili, rosmariini, valkosipulijauhe)
oliiviöljyä paistamiseen
2 tl smetanaa (guacamolea varten)
1 pieni tomaatti (guacamolea varten)
1 valkosipulinkynsi (guacamolea varten)
Muutama korianterin lehti
1 jalapeno (valinnainen)
Hieman marinoitua sipulia (valinnainen)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1. 1

Esilämmitä uuni 200 ºC. Kuori ja leikkaa bataatti kuutioiksi. Tyhjennä pavut ja leikkaa myös punajuuret kuutioiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi ja lorauta päälle puolikkaan limen mehua.

2. 2

Paista bataattia öljyssä noin 10 minuuttia samalla sekoittaen. Huuhtele punajuuret ja paista niitä lyhyesti yhdessä bataatin kanssa. Paista munuaispavut ja ripottele kaikki meksikolaisilla mausteilla paistamisen aikana.

3. 3

Paista Häslans Kök -fileepaloja toisessa paistinpannussa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna tortillat uunissa.

4. 5

Valmista guacamolea (valinnainen) muussaa 2 kypsää avokadoa ja sekoita runsaaseen ruokalusikalliseen crème fraîchea, 1 hienonnettuun tomaattiin (siemeniä sisältämätön hedelmäliha), 1 hienonnettuun valkosipulinkynteen ja mausta suolalla, pippurilla, runsaalla limen mehulla ja karkeasti pilkotulla tuoreella. korianteri.

5. 4

Ripottele päälle hieman guacamolea ja päälle pinaattia. Jaa paistettu bataatti, jonka päälle punajuuret ja marinoidut palat. Koristele jalapenopippurilla, marinoidulla punasipulilla ja korianterilla (valinnainen).

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
energia
807.3 kilokaloria
proteiini
64.5 grammaa
hiilihydraatit
113.2 grammaa
rasvat
11.4 grammaa