Keitä nuudelit ja huuhtele ne heti kylmässä vedessä keitettäessä. Leikkaa punakaali hienoksi suikaleiksi ja pilko parsakaali, kesäkurpitsa ja kevätsipuli paloiksi.
Ainesosat
320 grammaa Hälsans Kök Fileesuikaleet
1 paketti riisi- tai munanuudeleita
½ kesäkurpitsaa
¼ punakaalta
1 parsakaali
1 nippu kevätsipulia
3 rkl miriiniä
3 rkl soijaa
Sriracha
seesaminsiemeniä
VALMISTUS
1. Keitä nuudelit ja huuhtele ne heti kylmässä vedessä keitettäessä.
2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja hauduta fileepaloja yhdessä vihannesten kanssa, kunnes niiden ne saavat hyvää väriä.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja hauduta fileepaloja yhdessä vihannesten kanssa, kunnes niiden ne saavat hyvää väriä.
3. Käännä nuudelit ympäri kasviksia ja mausta miriinillä ja soijalla.
Käännä nuudelit ympäri kasviksia ja mausta miriinillä ja soijalla. Tarjoile ja lisää päälle srirachaa tai muuta chilikastiketta ja seesaminsiemeniä.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
29.2 grammaa
energia
276.2 kilokaloria
rasvat
6 grammaa
proteiini
26.8 grammaa