nuudelit filetillä

Kasvisnuudeliwokki

Serving 4 annosta

Ainesosat

320 grammaa Hälsans Kök Fileesuikaleet
1 paketti riisi- tai munanuudeleita
½ kesäkurpitsaa
¼ punakaalta
1 parsakaali
1 nippu kevätsipulia
3 rkl miriiniä
3 rkl soijaa
Sriracha
seesaminsiemeniä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kasvisnuudeliwokki

Kasvisnuudeliwokkimme syntyy tietenkin maukkailla kasvisfileesuikaleillamme. Maista ja ihastu!

VALMISTUS

1. Keitä nuudelit

Keitä nuudelit ja huuhtele ne heti kylmässä vedessä keitettäessä. Leikkaa punakaali hienoksi suikaleiksi ja pilko parsakaali, kesäkurpitsa ja kevätsipuli paloiksi.

2. Valmista fileesuikaleet

Kuumenna öljy paistinpannussa ja hauduta fileesuikaleita yhdessä vihannesten kanssa, kunnes niiden ne saavat hyvää väriä.

3. Valmista nuudelit ja tarjoile ateria

Käännä nuudelit kasviksien seassa ja mausta miriinillä ja soijalla. Lisää päälle srirachaa tai muuta chilikastiketta ja seesaminsiemeniä. Tarjoile!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
29.2 grammaa
energia
276.2 kilokaloria
rasvat
6 grammaa
proteiini
26.8 grammaa