nugetit dipillä

Kasvisnugetit kolmella kastikkeella

Serving 4 annosta

Ainesosat

300 grammaa Hälsans kök Vegaaniset Soijanuggetit
250 g mangoa
200 g oranssia paprikaa
60 g kevätsipulia
½ punainen chili
2 rkl oliiviöljyä
2 dl vihreitä herneitä
2 valkosipulinkynttä
½ dl tuoretta minttua
½ dl tuoretta korianteria
½ dl persiljaa
½ tl kuminaa
suolaa
pippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kasvisnugetit kolmella kastikkeella

Oletko jo maistanut Hälsans Kökin kasvisnugetteja? Nyt on korkea aika. Ne maistuvat varmasti kaikille, erityisesti lapsille.

VALMISTUS

1. Mangosalsa

Leikkaa mango ja paprikat kuutioiksi. Leikkaa kevätsipuli ja chili hienoiksi suikaleiksi. Sekoita kaikki yhteen ruokalusikalliseen oliiviöljyä ja mausta suolalla.

2. Vihreä hernepesto

Sekoita herneet, valkosipulinkynsi, minttua, ruokalusikalliseen oliiviöljyä ja sitruunamehulla sauvasekoittimella ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tomaattisalsa

Sekoita tomaatit, grillatut paprikat, persilja ja kumina sauvasekoittimella ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Paista nuggetit

Paista nugetit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti ja tarjoile heti kastikkeiden kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
36.1 grammaa
energia
322 kilokaloria
rasvat
13.4 grammaa
proteiini
15.6 grammaa