nugetit dipillä

KASVISNUGGETIT KOLMELLA KASTIKKEELLA

4 annosta

Ainesosat

300 grammaa Hälsans kök Vegaaniset Soijanuggetit
250 g mangoa
200 g oranssia paprikaa
60 g kevätsipulia
½ punainen chili
2 rkl oliiviöljyä
2 dl vihreitä herneitä
2 valkosipulinkynttä
½ dl tuoretta minttua
½ dl tuoretta korianteria
½ dl persiljaa
½ tl kuminaa
suolaa
pippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Mangosalsa: Leikkaa mango ja paprikat kuutioiksi. Leikkaa kevätsipuli ja chili hienoiksi suikaleiksi. Sekoita kaikki yhteen ruokalusikalliseen oliiviöljyä ja mausta suolalla.

Vihreä hernepesto: Sekoita herneet, valkosipulinkynsi, minttua, ruokalusikalliseen oliiviöljyä ja sitruunamehulla sauvasekoittimella ja mausta suolalla ja pippurilla.

Tomaattisalsa: Sekoita tomaatit, grillatut paprikat, persilja ja kumina sauvasekoittimella ja mausta suolalla ja pippurilla.

Paista nugetit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti ja tarjoile heti kastikkeiden kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
energia
322 kilokaloria
proteiini
15.6 grammaa
hiilihydraatit
36.1 grammaa
rasvat
13.4 grammaa