25ba52056375d8523933dd052ea24c71_180104_Bratwurst_with_a_stew_of_sweet_potato,_rocket_salad_and_onion-mustard_gravy_(2).jpg

KASVISMAKKARA BATAATILLA JA SIPULISINAPPIKASTIKKEELLA

4 annosta
30 MIN
väli-

Ainesosat

1 pkt Hälsans Kök Sensational Sausage
800 g bataattia, kuorittuna ja kuutioina
250 g rucolaa
400 g punasipulia, kuorittuina ja leikattuina puolirenkaiksi
2 valkosipulinkynttä
100 ml kasvislientä
1 rkl sinappia
1 rkl soijakastiketta
kasvipohjaista öljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Laita runsas määrä vettä kiehumaan bataatteja varten ja lisää ripaus suolaa keitinveteen. Keitä bataatteja noin 15 minuuttia.

2.

Sillä välin lämmitä öljy pannulla, lisää sipulirenkaat ja valkosipuli ja paista miedolla lämmöllä kunnes sipulit alkavat karamellisoitua.

3.

Valmista Hälsans Kök Sensational Sausage pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

4.

Kaada vesi pois bataateista ja lisää halutessasi nokare voita ja soseuta bataatit tasaiseksi pyreeksi. Lisää rucola ja sekoita.

5.

Siirrä sipulit pois liedeltä ja lisää kasvisliemi, sinappi ja soijakastike.

6.

Anna kastikkeen kiehua kunnes siinä on haluttu paksumpi koostumus. Leikkaa makkarat viipaleiksi ja tarjoile sipulikastikkeen ja muhennoksen kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
54.2 grammaa
energia
338 kilokaloria
rasvat
6 grammaa
proteiini
12.4 grammaa