Laita runsas määrä vettä kiehumaan bataatteja varten ja lisää ripaus suolaa keitinveteen. Keitä bataatteja noin 15 minuuttia.
Ainesosat
1 paketti Hälsans Kök Sensational Sausage kasvismakkaroita
800 g bataattia, kuorittuna ja kuutioina
250 g rucolaa
400 g punasipulia, kuorittuina ja leikattuina puolirenkaiksi
2 valkosipulinkynttä
100 ml kasvislientä
1 rkl sinappia
1 rkl soijakastiketta
kasvipohjaista öljyä
Kasvismakkara
Tiesitkö, että kasvismakkarasta saa hyvin montaa erilaista reseptiä. Me Hälsans Kökillä suosittellemme esimerkiksi bataatteja ja sipusinappikastiketta rinnalle. Kokeile ja ihastu!
VALMISTUS
1. Keitä bataatit
2. Karamellisoi sipulit
Lämmitä öljy pannulla, lisää sipulirenkaat ja valkosipuli ja paista miedolla lämmöllä kunnes sipulit alkavat karamellisoitua.
3. Valmista kasvismakkarat
Valmista Hälsans Kök Sensational Sausage kasvismakkarat pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
4. Valmista pyree
Kaada vesi pois bataateista ja lisää halutessasi nokare voita ja soseuta bataatit tasaiseksi pyreeksi. Lisää rucola ja sekoita.
5. Valmista kastike
Siirrä sipulit pois liedeltä ja lisää kasvisliemi, sinappi ja soijakastike.
6. Tarjoile ateria
Anna kastikkeen kiehua, kunnes siinä on haluttu paksumpi koostumus. Leikkaa makkarat viipaleiksi ja tarjoile sipulikastikkeen ja muhennoksen kanssa.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
54.2 grammaa
energia
338 kilokaloria
rasvat
6 grammaa
proteiini
12.4 grammaa