One-Pan Pearl Couscous gulassilla

Pearl Couscous "kasvisgulassi"

4 servings
30 MIN
väli-

Ingredients

1 pakkaus Hälsans Kök plant-based balls
200 g perlecoussia
2 punaista ja 1 vihreä paprika
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
700 ml kasvislientä
2 purkkia hienonnettuja tomaatteja (noin 400 grammaa kukin)
roiske (vegaaninen) kerma
2 tl savustettua paprikaa
pieni nippu persiljaa (koristeeksi)
öljyä paistamiseen
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Preparation

Leikkaa sipuli puolirenkaiksi ja hienonna valkosipuli. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Paista kaikkea pannulla runsaassa öljyssä noin 10 minuuttia, ripottele päälle paprikajauhetta ja paista varovasti vielä muutama minuutti.

Lisää couscous ja liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua noin 8 minuuttia, kunnes couscous on juuri kypsää.

Taita pallot joukkoon ja lisää pilkotut tomaatit. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes pallot ovat täysin kuumia.

Mausta (mahdollisesti) suolalla ja pippurilla. Sekoita tilkka kermaa gulassin läpi ja ripottele päälle karkeaksi silputtua persiljaa.

Nutritional Information
Typical values
Per Serving
energia
394.6 kilokaloria
proteiini
23.6 grammaa
hiilihydraatit
56.5 grammaa
rasvat
8.6 grammaa