993271c6321a4a7edc1e8dcb8044b02d_190227_Garden_Gourmet_portobello_burger_TC.jpg

SENSATIONAL BURGER, PORTOBELLO-SIENTÄ JA MINTTUKASTIKETTA

2 annosta
35 MIN
väli-

Ainesosat

1 pkt Hälsans Kök Sensational Burger (2 hampurilaista)
4 isoa portobello-sientä
100 g tuoretta pinaattia
1 avokado
1 iso porkkana
Suolaa
Pippuria
1 paketti ituja
½ kurkku
1 lime mehuna
1 rkl vegaanista (soija tai kaura) jogurttia
2 mintun oksaa
auringonkukkaöljyä tai mitä tahansa öljyä paistoon
Seesaminsiemeniä (valinnainen)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1. 1.

Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Paista porkkanaviipaleet runsaassa öljyssä kullanruskeiksi. Anna porkkaviipaleiden jäähtyä talouspaperin tai puhtaan keittipyyhkeen päällä kunnes ylimääräinen öljy on imeytynyt pois.

2. 2.

Mintukastiketta varten: Raasta kurkku hienoksi ja purista pois ylimääräinen vesi. Pilko minttu. Sekoita sitten kurkku ja minttu vegaanisen jogurtin kanssa kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. 3.

Portobello-leivät: Poista portobello-sienien varret ja sen jälkeen puhdista sienet. Paista sieniä keskilämmöllä molemmin puolin noin 5 minuuttia pienessä määrässä öljyä.

4. 4.

Paista tai grillaa Hälsans Kök Sensational Burgerit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Vinkki: Lisää pippuria vähän kuin tavallisten hampurilaisten kanssa.

5. 5.

Samalla kun valmistat Sensational Burgereita, käytä tilaisuus hyäksesi ja leikkaa avokadot viipaleiksi. Purista avokadoviipaleiden päälle limen mehu.

6. 6.

Aika koota hampurilaiset! Aloita portobello-pohjalla, lisää avokado viipaleet, pinaatinlehdet ja idut. Aseta näiden päälle Sensational Burger ja levitä lusikalla minttukastike burgerin päälle. Lisää paistetut porkkanaviipaleet. Laita portobello kansi päälimmäiseksi ja lisää vielä halutessasi päälle seesaminsiemeniä saadaksesi täydellisen lopputuloksen.

Sensational!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
29.7 grammaa
energia
543.2 kilokaloria
rasvat
38.1 grammaa
proteiini
26.4 grammaa