3be5ff9d29a45630d8f561435b754da1_hälsans_kök_2_2055.JPG

KASVISLASAGNE

4 servings

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Soijarouhetta
400 grammaa tomaattikastiketta
500 grammaa lasagnelevyjä
3 rkl vehnäjauhoja
7dl kevytmaitoa
3dl juustoraastetta
0.5 tl suolaa
juustoraastetta koristeeksi
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

Ruskista Hälsans kök -soijarouhe pannulla ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Vatkaa jauhot kattilassa pieneen tilkkaan kylmää maitoa. Lisää loppu maito, juustoraaste ja suola. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes juusto on sulanut ja lopputuloksena on sileä kastike.

Kokoa vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, soijarouhetta, tomaattikastiketta ja valkokastiketta. Kaada loppu valkokastike päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa noin puoli tuntia.