ac7767e8da7401c1e838186c906bf8b8_180125_UK_Fiery_red_Peper_Falafel_pita.jpg

Tulinen falafel-pita couscoussalaatilla

2 annosta
30 MIN
väli-

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kökin falafeleja
60g raastettua porkkanaa
80 g salaattisekoitusta
300 g valmista vihannessekoitusta (maissi, papu, herne, porkkana tms.)
80 g couscousta
8 rkl tuoretta minttua
4 rkl vähärasvaista crème fraichea tai smetanaa
2 rkl makeaa chilikastiketta
2 tl öljyä
mehu yhdestä sitruunasta
2 pitaleipää tai muuta haluamaasi leipää
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1. Kypsennä vihannekset

Esilämmitä uuni 180 asteeseen (kiertoilmauuni 160 ° C). Kypsennä vihannekset pakkausten ohjeiden mukaisesti.

2. Paista falafelit ja pitaleivät

Aseta falafelit leivinpaperille ja kuumenna 8-10 minuuttia. Lisää pitaleivät uuniin viimeisen 3-4 minuutin ajaksi.

3. Valmista couscous

Höyrytä couscous laittamalla jyvät kulhoon ja kaatamalla päälle 120ml kiehuvaa vettä. Peitä kulho 5 minuutina ajaksi, kunnes vesi on kokonaan haihtunut. Lisää oliiviöljyä ja sitruunan mehu. Sekoita mukaan ensimmäisen vaiheen vihannekset.

4. Kokoa pitäleivät

Lisää kaikki ainekset leipien väliin. Puolita falafelit tai varovasti paina ne kasaan keskeltä. Lisää falafelit muiden raaka-aineiden päälle.

5. Tarjoile

Tarjoile lisukesalaatin kanssa ja nauti!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving