TULINEN FALAFEL PITA JA COUSCOUS-SALAATTIA

2 servings Serving
30 MIN Kesto
väli- Vaikeusaste

Ainesosat

1 pkt Hälsans Kök Falafel (190g)
60g raastettua porkkanaa
80 g salaattisekoitusta
300 g valmista vihannessekoitusta (maissi, papu, herne, porkkana tms.)
80 g couscousta
8 rkl tuoretta minttua
4 rkl vähärasvaista craime fraichea tai smetanaa
2 rkl makeaa chilikastiketta
2 tl öljyä
mehu yhdestä sitruunasta
2 pitaleipää tai muuta haluamaasi leipää
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Esilämmitä uuni 180 ° C: seen (kiertoilmauuni 160 ° C). Kypsennä vihannekset pakkausten ohjeiden mukaisesti.

Aseta falafelit leivinpaperille ja kuumenna 8-10 minuuttia. Lisää pitaleivät uuniin viimeisen 3-4 minuutin ajaksi.

Höyrytä cous cous laittamalla couscous jyvät kulhoon ja kaatamalla päälle 120ml kiehuvaa vettä. Peitä kulho 5 minuutina jaksi, kunnes vesi on kokonaan haihtunut. Lisää oliiviöljyä ja sitruunan mehu. Sekoita mukaan ensimmäisen vaiheen vihannekset.

Kokoa pitaleivät - lisää kaikki ainekset leipien väliin. Puolita falafelit tai varovasti paina ne kasaan keskeltä. Lisää falafelit muiden raaka-aineiden päälle.

Tarjoile lisukesalaatin kanssa ja nauti!