Garden gourmet sensaatiomainen marinoituja paloja - italialaista tyyliä

Vegaaninen kääre fileepaloilla

2 annosta
20 MIN
väli-

Ainesosat

1 pakkaus Hälsans Kök Filet Pieces
1 kesäkurpitsa
suolaa ja pippuria
50 g rucolaa
1 avokado
1 sitruuna
1 tomaatti
2 rkl kuivattuja tomaatteja öljyssä
1 rkl pinjansiemeniä
2 "piadine" käärettä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Leikkaa kesäkurpitsa vinoiksi viipaleiksi. Sekoita niihin hieman öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa niitä paistinpannun molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes grilliraitoja tulee näkyviin.

Leikkaa tomaatti kuutioiksi ja kuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi. Puolita avokado, poista kivi, kuori iho, leikkaa liha paloiksi ja ripottele päälle sitruunamehua.

Paista Hälsans Kök -fileepaloja pienessä määrässä öljyä pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Laita piadiinit hetkeksi grillipannulle lämpenemään.

Levitä rucola piadiinien keskelle ja jaa päälle avokado, tomaatti, kesäkurpitsa, marinoidut palat ja kuivatut tomaatit.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
energia
631.4 kilokaloria
proteiini
41.6 grammaa
hiilihydraatit
50.3 grammaa
rasvat
29.9 grammaa