Garden gourmet sensaatiomainen marinoituja paloja - italialaista tyyliä

Vegaaninen kääre fileesuikaleilla

Serving 2 annosta
Kesto 20 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
1 kesäkurpitsa
suolaa ja pippuria
50 g rucolaa
1 avokado
1 sitruuna
1 tomaatti
2 rkl kuivattuja tomaatteja öljyssä
1 rkl pinjansiemeniä
2 leipäkäärettä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Vegaaninen kääre fileesuikaleilla

Valmista helposti maukkaita vegaanisia kääreitä Hälsans Kökin fileesuikaleilla.

VALMISTUS

1. Valmista kesäkurpitsa

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Sekoita niihin hieman öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa niitä paistinpannun molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes grilliraitoja tulee näkyviin.

2. Valmista kasvikset

Leikkaa tuore tomaatti kuutioiksi ja kuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi. Puolita avokado, poista kivi, kuori ja leikkaa liha paloiksi. Ripottele päälle sitruunamehua.

3. Valmista fileesuikaleet

Paista Hälsans Kökin fileesuikaleita pienessä määrässä öljyä pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Laita leipäkääreet hetkeksi grillipannulle lämpenemään.

4. Kokoa kääreet ja tarjoile

Levitä rucola kääreiden keskelle, ja laita päälle avokado, tomaatti, kesäkurpitsa, marinoidut kesäkurpitsan palat ja kuivatut tomaatit.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
50.3 grammaa
energia
631.4 kilokaloria
rasvat
29.9 grammaa
proteiini
41.6 grammaa