Garden gourmet sensaatiomainen marinoituja paloja - italialaista tyyliä

Vegaaninen kääre fileesuikaleilla

2 annosta
20 MIN
väli-

Ainesosat

1 Paketti Hälsans Kök fileesuikaleita
1 kesäkurpitsa
suolaa ja pippuria
50 g rucolaa
1 avokado
1 sitruuna
1 tomaatti
2 rkl kuivattuja tomaatteja öljyssä
1 rkl pinjansiemeniä
*2 kpl ”Piadina” leipäkäärettä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1. 1

Leikkaa kesäkurpitsa vinoiksi viipaleiksi. Sekoita niihin hieman öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa niitä paistinpannun molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes grilliraitoja tulee näkyviin.

2. 2

Leikkaa tomaatti kuutioiksi ja kuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi. Puolita avokado, poista kivi, kuori iho, leikkaa liha paloiksi ja ripottele päälle sitruunamehua.

3. 3

Paista Hälsans Kökin fileesuikaleita pienessä määrässä öljyä pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Laita ”piadine” leipäkääreet hetkeksi grillipannulle lämpenemään.

4. 4

Levitä rucola ”piadiinien” keskelle, ja levitä päälle avokado, tomaatti, kesäkurpitsa, marinoidut kesäkurpitsan palat ja kuivatut tomaatit.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
50.3 grammaa
energia
631.4 kilokaloria
rasvat
29.9 grammaa
proteiini
41.6 grammaa