b93ae9cc729240011791dc3b2509a878_180222_Grilled_Filet_with_Fajitas_x2500-1.jpg

Kasvisfajitakset

Serving 4 annosta
Kesto 25 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
1 iso porkkana
2 syöntikypsää avokadoa
1 salottisipuli
300g punakaalia, viipaloitu
100 ml jogurttia
1 rkl korianteria
1 tl meksikolaisia yrttejä
1 limen mehu
4 isoa tortillaa
Suolaa
Pippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kasvisfajitakset

Miten herkulliset kasvisfajitakset syntyvät? No tietysti Hälsans Kökin kasvisfileesuikaleilla!

VALMISTUS

1. Valmista kastike

Sekoita jogurttiin öljy, hienonnettu korianteri ja ripaus meksikolaisia yrttejä. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Valmista ainekset

Raasta porkkana, pilko salottisipuli sekä punakaali. Sekoita vihannekset kulhossa jogurtikastikkeen kanssa. Marinoi grillifileet muun öljyn ja meksikolaisten yrttien kanssa ja paista ne ruskeaksi pannulla. Puolita fileesuikaleet paistamisen jälkeen pituussuunnassa.

3. Täytä fajitakset, koristele ja tarjoile

Kuori avokadot, poista ydin ja leikkaa ne pitkiksi viipaleiksi. Mausta limemehulla. Lämmmitä tortillat ja täytä ne coleslawilla, avokadolla ja grillatuilla fileillä. Koristele annokset korianterinoksilla!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
49 grammaa
energia
428.9 kilokaloria
rasvat
18.7 grammaa
proteiini
19.1 grammaa