b93ae9cc729240011791dc3b2509a878_180222_Grilled_Filet_with_Fajitas_x2500-1.jpg

HERKULLISET KASVISFAJITAKSET

4 annosta
25 MIN
Helppo

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Grillattuja kasvisfileitä
1 iso porkkana
2 syöntikypsää avokadoa
1 salottisipuli
300g punakaalia, viipaloitu
100 ml jogurttia
1 rkl korianteria
1 tl meksikolaisia yrttejä
1 limen mehu
4 isoa tortillaa
Suolaa
Pippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1.

Sekoita jogurttiin öljy, hienonnettu korianteri ja ripaus meksikolaisia yrttejä. Mausta suolalla ja pippurilla.

2.

Raasta porkkana, pilko salottisipuli sekä punakaali. Sekoita vihannekset kulhossa jogurtikastikkeen kanssa. Marinoi grillifileet muun öljyn ja meksikolaisten yrttien kanssa ja paista ne ruskeaksi pannulla. Puolita fileet paistamisen jälkeen pituussuunnassa.

3.

Kuori avokadot, poista ydin ja leikkaa ne pitkiksi viipaleiksi. Mausta limemehulla. Lämmmitä tortillat ja täytä ne coleslawilla, avokadolla ja grillatuilla fileillä. Koristele annokset korianterinoksilla!

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
49 grammaa
energia
428.9 kilokaloria
rasvat
18.7 grammaa
proteiini
19.1 grammaa