Garden Gourmet -kulho meksikolaiseen tyyliin

Burrito-kulho fileesuikaleilla

2 annosta
17 MIN
väli-

Ainesosat

Hälsans Kök Filet Pieces
150 g riisiä
Puolikas punainen paprika + Puolikas keltainen paprika
1 avokado
1 lime
1 pussi roomalaista salaattia
2 tomaattia
1 pieni punasipuli
1 tuore jalapenopippuri (punainen ja/tai vihreä)
140 g maissinjyviä (säilykkeet)
200g kidneypapuja
korianterinlehtiä
savustettua paprikajauhetta
suolaa ja pippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

1. 1

Keitä riisi, valuta ja anna jäähtyä hieman. Irrota salaatinlehdet ja laita ne kylmään veteen. Puolita avokado, poista kivet ja kuori, leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja ripottele päälle limetin mehua.

2. 2

Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja valuta pavut ja maissi. Nuoli ja leikkaa sipuli hyvin ohuiksi renkaiksi.

3. 3

Leikkaa paprikat ohuiksi nauhoiksi ja paista niitä hetki pannulla öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla

4. 4

Paista Hälsans Kök fileesuikaleita pienessä öljyssä pakkauksen ohjeen mukaisesti

5. 5

Levitä salaatinlehdet kulhoihin ja levitä päälle riisi. Levitä sitten vihannekset ympärille ja laita paistetut "palat" päälle ja ripottele kasviksiin hieman savustettua paprikaa ja koristele tuoreella korianterilla, jalapenopippurilla ja limetillä.

6.

VINKKI: Tuoreen jalapenopippurin viipaleet säilövät helposti nopeasti pienellä etikalla, suolalla ja teelusikallisella sokeria. Anna niiden seistä tunnin ajan. Herkullista tortillalastujen ja (vegaanisen) smetanan kera.

RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
115.2 grammaa
energia
861.9 kilokaloria
rasvat
17.6 grammaa
proteiini
65.4 grammaa