Keitä riisi, valuta ja anna jäähtyä hieman. Irrota salaatinlehdet ja laita ne kylmään veteen. Puolita avokado, poista kivet ja kuori, leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja ripottele päälle limetin mehua.
Ainesosat
VALMISTUS
Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja valuta pavut ja maissi. Nuoli ja leikkaa sipuli hyvin ohuiksi renkaiksi.
Leikkaa paprikat ohuiksi nauhoiksi ja paista niitä hetki pannulla öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla
Paista Hälsans Kök fileesuikaleita pienessä öljyssä pakkauksen ohjeen mukaisesti
Levitä salaatinlehdet kulhoihin ja levitä päälle riisi. Levitä sitten vihannekset ympärille ja laita paistetut "palat" päälle ja ripottele kasviksiin hieman savustettua paprikaa ja koristele tuoreella korianterilla, jalapenopippurilla ja limetillä.
VINKKI: Tuoreen jalapenopippurin viipaleet säilövät helposti nopeasti pienellä etikalla, suolalla ja teelusikallisella sokeria. Anna niiden seistä tunnin ajan. Herkullista tortillalastujen ja (vegaanisen) smetanan kera.