Garden Gourmet -kulho meksikolaiseen tyyliin

Burrito bowl fileesuikaleilla

Serving 2 annosta
Kesto 17 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
150 g riisiä
Puolikas punainen paprika + Puolikas keltainen paprika
1 avokado
1 lime
1 pussi roomalaista salaattia
2 tomaattia
1 pieni punasipuli
1 tuore jalapenopippuri (punainen ja/tai vihreä)
140 g maissinjyviä (säilykkeet)
200g kidneypapuja
korianterinlehtiä
savustettua paprikajauhetta
suolaa ja pippuria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Burrito bowl fileesuikaleilla

Kokeile tätä meksikolaisesta keittiöstä inspiroitunutta vegaanista burritoruokaa Hälsans Kökin fileesuikaleilla kanssa.

VALMISTUS

1. Esivalmistus

Keitä riisi, valuta ja anna jäähtyä hieman. Irrota salaatinlehdet ja laita ne kylmään veteen. Puolita avokado, poista kivet ja kuori, leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja ripottele päälle limetin mehua.

2. Leikkaa kasvikset

Leikkaa tomaatit kuutioiksi, ja valuta pavut sekä maissi. Leikkaa sipuli hyvin ohuiksi renkaiksi.

3. Valmista paprikat

Leikkaa paprikat ohuiksi nauhoiksi ja paista niitä hetki pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla

4. Paista fileesuikaleet

Paista Hälsans Kökin fileesuikaleita pienessä öljyssä pakkauksen ohjeen mukaisesti.

5. Valmista annokset

Kaada salaatinlehdet kulhoihin ja levitä päälle riisi. Laita sitten vihannekset ympärille ja laita paistetut fileesuikaleet päälle. Ripottele kasviksiin hieman savustettua paprikaa ja koristele tuoreella korianterilla, jalapenopippurilla ja limetillä.

6. VINKKI:

Tuoreen jalapenopippurin viipaleet säilyvät helposti pienessä etikassa, suolassa ja sokerissa. Anna niiden seistä tunnin ajan. Ne ovat herkullisia tortillalastujen ja smetanan kanssa.

chef_cooking

Ruoanlaittovinkkejä

Kuinka säilyttää jalapeno-paprikat?
Tuoreen jalapenopippurin viipaleet säilyvät helposti pienessä määrässä etikkaa, suolaa ja sokeria. Anna niiden seistä tunnin ajan.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
115.2 grammaa
energia
861.9 kilokaloria
rasvat
17.6 grammaa
proteiini
65.4 grammaa