Skip to main content

Uunibataatti soijarouheen kera

  • 4

  • 60 - 90 Min

  • 0 kcal

Sisältää: Gluteenia

Ainekset

  • 0.5 pakettia Hälsans Kök Soijarouhetta
  • 4 bataattia
  • 1 paketti fetajuustoa
  • kourallinen oliiveja
  • kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 kourallinen persiljaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Paista bataatteja uunin keskitasolla 1–1½ tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä (kypsennysaika riippuu bataattien koosta).
  3. Paista rouhe sillä aikaa, kun bataatit ovat uunissa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita kulhossa paistetun rouheen joukkoon fetajuusto, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, persilja ja oliiviöljy.
  5. Kun bataatit ovat kypsiä, leikkaa jokaiseen bataattiin iso viilto ja purista siten, että ne avautuvat. Laita päälle rouheseosta ja lisää pinnalle hieman tuoreita yrttejä ja halutessasi oliiviöljyä.