Skip to main content

Lasagne

  • 4

  • 45 - 55 Min

  • 0 kcal

Sisältää: Gluteenia

Ainekset

  • 300 g Hälsans Kök Soijarouhetta
  • 1 prk tomaattikastiketta
  • noin 9 lasagnelevyä
  • Valkokastike:
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 7 dl maitoa
  • 3 dl juustoraastetta
  • 0.5 tl suolaa
  • juustoraastetta pinnalle

1. Lämmitä uuni 225 asteeseen.

2. Ruskista soijarouhe ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Vatkaa jauhot kattilassa pieneen tilkkaan kylmää maitoa. Lisää loppu maito, juustoraaste ja suola. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes juusto on sulanut ja lopputuloksena on sileä kastike.

4. Kokoa vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, soijarouhetta, tomaattikastiketta ja valkokastiketta.

5. Kaada loppu valkokastike päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

6. Paista uunissa noin puoli tuntia.