Skip to main content

Espanjalaistyylinen kikhernepata soijarouheesta

  • 4

  • 35 - 40 Min

  • 0 kcal

Sisältää: Gluteenia

Ainekset

  • 1 paketti Hälsans Kök Soijarouhetta
  • 1 punasipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 3 dl kikherneitä
  • 200 g pinaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tl kuminaa
  • 1.5 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 tl fariinisokeria
  • mustapippuria
  • 1 kourallinen mantelilastuja
  1. Kuumenna öljy isossa padassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli ja kuullota, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lisää kaikki mausteet ja anna kiehua muutaman minuutin koko ajan sekoittaen.
  2. Lisää tomaattisose ja sekoita hyvin sipuleiden kanssa. Lisää tomaattimurska, suola ja sokeri. Laske lämpöä ja anna kiehua hiljalleen n. 20 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Mausta pippurilla.
  3. Lisää lopuksi keitetyt kikherneet pataan. Kun ne ovat kuumenneet, lisää pinaatti ja laita kansi padan päälle.
  4. Tarjoa pata mantelilastujen kanssa.