VEGAANISET KASVISPYÖRYKÄT PAPRIKALLA JA MAISSILLA

4 servings Serving
25 MIN Kesto
Helppo Vaikeusaste

Ainesosat

2 pkt Hälsans Kök Vegaanisia Kasvispyöryköitä
1 sipuli pilkottuna
200 g täysjyväriisiä
100 g valutettuja mustia papuja (keitettyjä)
150 g maissia
1 iso punainen paprika
1 tölkki tomaattimurskaa
½ punainen chili (viipaloituna)
1 rkl jauhettua kuminaa
1 rkl jauhettua korianteria
4 oksaa tuoretta korianteria
2 rkl kasviöljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

VALMISTUS

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit riisin kanssa. paista puolet sipulista riisin kanssa lasimaiseksi. Lisää massa ja keitä noin 15 minuuttia.

Lisää pavut riisin joukkoon ja paista vielä 5 minuuttia.

Valmista Hälsans Kök vegaaniset kasvispyörykät pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Siirrä riisi pois pannulta ja paista puolet sipulista, pilkottu paprika ja chili pannulla noin 2 minuutin ajan. Lisää mausteet ja jatka paistoa noin 1 minuutti.

Lisää tomaattimurska pannulle ja hauduta noin 15 minuuttia.

Lisää kasvispyörykät ja maissi kastikkeeseen joukkoon ja anna kypsyä vielä 5 minuuttia.

Tarjoile kasvispyörykät kastikkeessa paistetun riisin ja chilikastikkeen kanssa. Koristele ja viimeistele annos korianterilla.